2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@taromisaki9 @Althusser kardeslerim tesekkur ederim anlayisiniz icin. Inanin aklimda yoktu durup dururken aradim. Acilinca da yazayim dedim.
-
@stresliyim06 Onu yazan çıkmaz herhalde
-
@kaya06 hocam aksine guzel oldu şenlendi buralar kendi adıma iç sesim açıklanır diyor
-
@kaya06 hocam şurda kaç aydır ne kadar iyi niyetli bir yol arkadaşı olduğunuza ben şahidim asla sizden art niyet beklemem. Kaldı ki ne zamandır buralarda yaprak kımıldamıyordu tatlı heyecan yaşamamıza sebep oldunuz Allah razı olsun:)
-
@althusser estagfurullah bil mukabele kardesim
-
Arkadaşlar Ankara'da hava yağmurlu hava iyi olsa ben yine bakanlığın oralarda bekler haber veriridim Işık'lar noktasında ama sadece birkaç kez önünden geçebildim ve hala Işık'lar açık
-
bu arada söylemeden geçemeyeceğim, mülakatlarda gün içinde son sıralarda olanlar aşırı dezavantajlıydı içimde kaldı bu mesele (sabahtan akşama kadar bekleyip fiziksel ve zihinsel yorgunluk yaşadıkları için) . yeni üye oldum yazayım dedim.
-
@selmanersoy Hocam bir gecede saçlarım ağarcak brz daha orada durursanız teşekkür ederiz kardeşim baktın haber verdin.bekleyeceğiz artık
-
@selmanersoy hocam sen bildiğin pusuya yatmışsın işkillenmesin ordaki güvenlik
-
@selmanersoy, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar Ankara'da hava yağmurlu hava iyi olsa ben yine bakanlığın oralarda bekler haber veriridim Işık'lar noktasında ama sadece birkaç kez önünden geçebildim ve hala Işık'lar açık
O zaman bakanlığın sayfasını yenileyenler kaleye mum diksin çok heyecanlıyım
-
heyecan ettik:) bu kadar sayfa aynı günde ilerlemiş eyvah dedim:)
-
@selmanersoy ordan bakıp buraya yazdığın için ayrıca teşekkür ederim
-
Geçen sene saat kaçta açıklanmıştı?
-
mülakat sonucu beklemiyorum ben bile heyecanlandım
-
Valla bende yenileyip duruyorum. Geçen sene saat kaçta açıklanmış mülakat sonuçları?
-
Arkadaşlar arabayla geçiyorum yani bekleme durumum yok ne yazık ki maalesef eve geçiyorum artık gelişmeleri sizden öğreneceğim. Asıl sizler sağlolun
-
Dostlarım gecen sene sahurun ilk günü gece 1-1.30 civarıydı hiç unutmam
-
Arkadaşlar sahur vaktiydi.galiba 1 i geçmişti
-
@turkmenoglu 1.30 da açıklanmıştı.
-
gecen sene pdf hazırlanma saatı 01.19 idi:)