2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Eşiyle gidebiliyor ama eşinin uçak Ve eşinin harcama masraflarını cebinden vermek zorunda kalıyor
-
Peki eşi memursa nasıl bir süreç oluyor acaba görevlendirme gidebilir mi yoksa ücretsiz izine mi ayrılması gereklidir?
-
@mülkiamir 657ye göre ücretsiz izin hocam
-
Ayrıca maaşallah yurtdışı stajında eşini götürme mevzusu bile açılmış:) kendimiz gittik bir de hanımı götürüyoruz:)
-
yaw şimdi son duyumlar n'oldu???
-listeler CB'na gitmiş de, onaydan sonra açıklanabilir???,
-şubat sonu mart başı il stajları başlatılacak olduğundan erken açıklanabilir???
-ocak 17-19'a kadar açıklanabilir???
-kaymakam adaylığı nickli arkadaşın havası???
-bugün de D.Drogba'nın asgari 15 gün azami 45 gün sonrayı bekleyin demesi???
İnşallah, bir-iki ay sonra bile, burada yazmayız!!! -
-
http:// m. hurriyet. com. tr/yazarlar/fatih-cekirge/bakan-soylu-yonetimde-kadinlari-artiriyoruz-izmir-istanbul-ve-ankaraya-kadin-yonetici-40702738
Kadin aday arkadaslarima umut olsun.. -
@eksi-ikibucuk hocam Allah razı olsun. walla süper haber bu,şu aşamada ilaç gibi geldi.
-
@althusser, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Ayrıca maaşallah yurtdışı stajında eşini götürme mevzusu bile açılmış:) kendimiz gittik bir de hanımı götürüyoruz:)
Bırak eşi biz çocuğu bile düşünüyoruz kreşe veririz orda dil öğreniriz ailecek diye Hayal kurmak güzeldir
-
@mülkiamir bende de aynı hayaller mevcut
-
dahası, ailece gidince hanimlar da sıkılmaz, biribirlerine arkadaş olurlar
-
@wicksell53 digeri idari hakimdi geri döndü kardesim.
-
Yok mu ışık açılan telefon falan erken mi daha bunlar için
-
Isiklara persembe cuma bakariz simdi erken bence
-
@scotty biz yine de çarşamba'dan başlayalım bakmaya
-
@can-mavi bu heyecan ve stres çok uzamaz umarım
-
@tulinckk inşallah uzaman inşallah bu çarşamba-perşembe biter bu iş
-
@can-mavi engeç 12’si cuma olsun ama daha da uzamasın ben kendimi hep en geç 12’si diye şartlamıştım, yanılmak istemiyorum
-
@tulinckk hiç farketmez inşallah biraz evvel açıklansın da perşembe cuma farketmez, yeterki Allah en çok hakeden 100 kişiye olumlu ancak mülakata giren herkese hayırlı sonuçlar nasip etsin
-
@can-mavi amin inşallah