2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
bir önceki sınavlarda açıklanma sonrası başlama zamanı arası süre ortalamasını dikkate alarak bunun için de tahmini sürede bulunabilir....
-
@refik-soydam 1 buçuk ayda filan başlamışlar 105. Dönemler
-
@refik-soydam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
bir önceki sınavlarda açıklanma sonrası başlama zamanı arası süre ortalamasını dikkate alarak bunun için de tahmini sürede bulunabilir....
27 Mayısta nihai liste açıklanmış 31 temmuz uyum kursu başlangıç töreni yapılmış arada 2 aylık süreç var yani. Martta başlama yapılacaksa Ocak sonu en geç açıklanması gerek o halde
-
diğer dönemler de aynı ise ocak ayında bu iş kesine yakın bitirilir...
-
@mülkiamir gecen seferkinde ramazan ayini ve bayrami dusunursek aslinda iki ay sure sayilmaz bir de eger yakinda sinav varsa- ki oyle oldugu soyleniyor - 1 hafta icinde nihayete erer.
-
@kaya06 sınavla ilgili duyumlar ileri tarihleri göstermeye başladı, duyumlar bu yönde.
-
@tulinckk ocan sonu ilan gelecektir hocam, bu konuda dedikodu var sadece...ocak sonu geçmeden ertelendi demek yerinde davranış olmayabiilir...
-
@tulinckk haklisiniz belki ama ileri tarih dediginiz de birkac hocanin kendi soyledikleri bi tarih. Biri mart digeri nisan mayis diyor. O zaman her kafadan bi ses cikmis olmuyor mu. Bence olumluya alistiralim kendimizi. Umutsuzluk gelecegin mulki idare amirlerine yakismaz bence.
-
@refik-soydam bütün kalbimle sizin haklı çıkmanızı istiyorum. Cuma günü kaybettiğimi öğrensem sevinecek vaziyetteydim, belirsizlik en kötüsü. Hakkımızda hayırlısı olsun
-
bazen kelimeler çok duygu yüklü manalar ihtiva ediyor: ...belirsizlik...sabır...
ve her gün karşılaştığımız şu sorular :
-ne oldu kaymakamlık?
-açıklandı mı?
-ne zaman açıklanacak?
-
@refik-soydam Hocam 21. Donem uzayacagi soyleniyor. O nedenle bizim mulakatlar onun onune alinacaktir. Ayrica sozlesmeli bilisim uzmani aliminin mulakat sonucu bile 1 ay surmus. Bu nedenle biraz daha bekleyebiliriz.
-
@mulkiamir bakan bey ocak ayı içinde iç düzen faaliyetleri ile ilgileneceğini ifade etmiş... hepsini bitirmek isteyecektir...
-
@refik-soydam tabiki beklentim bu ay icinde.
-
@mulkiamir uzama kısmında misyon koruma 6 ay uzayacak deniliyordu.... dün bakan bey gece açıklattı...
-
En son duyumum ilgilenilmedigiydi. Ama dedigim gibi aciklanmasi 2 3 gunluk is.Umarim en gec haftaya cumaya kadar biter bu is.
-
@refik-soydam Ayrica memurlar net haber yapmisti Misyon memurlugu icin sanirim o etkili olmus olabilir.
-
@mulkiamir ataması yapılan kişiler yerine görevde memurlar var...onların süresi bitmeden açıklanması haber etkili olabilir tabiki....eğer o etki ediyorsa 21. dönem de açıklanmalı, aynı yerde o haber de vardı....
-
@refik-soydam 21.donem 2 kez falan haber oldu yanilmiyorsam. Baska sitelerde de haber oldu kac kez. O zaman haberle alakasi yok aciklanmasinin.
-
@mulkiamir o zaman tek bağlanacak yer var hocam, bakan beyi ocak ayı boyunca bakanlıkta içdüzen işlerini halledeceğim demesi...10 ocakta kullandığı cümle ilk meyvesini verdi, başka da güçlü bir neden şahsen bulamadım....
-
cumanız mübarek olsun ahali. Dualarınız eksik etmeyiniz.