2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@althusser duyum için bu saatler erken, eğer bu gece açıklanacaksa duyumları akşam 17 den sonra gelebilir
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@althusser duyum için bu saatler erken, eğer bu gece açıklanacaksa duyumları akşam 17 den sonra gelebilir
Hadi inşallah
-
Merhabalar arkadaslar araniza yeni katildim benim dikkatimi ceken konu ise gecen gun yayinlanan egitim programinda 104 ve 105. donemlerin ismi anilirken 106. Donem ile ilgili bir ibare bulunmamakta benim cikarimim ise bu sene sinav olmayacagi, olsaydi uyum kursu adi altinda 106. Donemin programi da olmasi gerekmezmiydi.. Eger Martta sinav olmayacaksa bizim mulakat sonuclarini da acele ettirmeyecekler sonucuna varabilir miyiz ? Insallah tez zamanda aciklanir da muradimiza ereriz.
-
Bugünden ümidim yok , tüm duyymlar haftaya yoğunlaşıyor , bana da birisi şubata kalmaz ocak ayı içinde her an açıklanabilir dedi , çok kapalı bir duyum o yüzden pek kıymet vermiyorum buna.. Haftaya kaldı kaldı kalmazsa hiçbir duyumun hükmü kalmaz marta merhaba deriz..
-
1-takip edebildiğimiz kadarıyla Bakan Bey bu hafta içi hep Ankara'daydı, bu olumlu bir gelişme
2-mart ayında eğitimin başlayacağı yönünde ciddi duyumlar var
3-bu hafta içi açıklanacağı yönünde geçen haftadan kalma duyumlar var
bu sebeplerle az da olsa ihtimal olduğunu düşünüyorum -
@can-mavi 10-11-12 si duyumunu alan kardeşimiz teyit edebilir mi acaba bu iletiyi okuyorsa.. son durum nedir diye
-
@2008 106.dönem uyum var? Hocam
-
Evrak tesliminde kaymakam adayları şubesiyle konuşmuştum. Sizi mart başında eğitime çağıracaklar demişlerdi. Bir aylık bekleme sürecini de hesaba alırsak bu ay açıklanır.
-
@karakalpaklı bekleme süresi 1 aydan fazla sürer dostum, çünkü muvafakat yazıları, tebligat, 657 de memur olanlar için gerekli olan 15 günlük süre vs. ki bunların hepsi posta yoluyla oluyor, en az 1.5 ay gerekli
-
''Mart başı eğitim'' birbirini hiç tanımayan insanlar tarafından eşzamanlı söyleniyor ve bu güzel bir haber.. O halde @can-mavi kardeşimizin duyumunu sürekli taze tutalım biz,,ha bu gece açıklanırsa ne ala
-
@refik-soydam donemi yanlis hatirladim galiba bizden bir sonraki donemin olmdigini belirtmek istedim hocam
-
@can-mavi Daha iyi hocam o halde. Bugün açıklanmaması için hiç bi sebep göremiyorum.:)
-
Arkadaşlar var mı bi hareketlilik durumumuz nedir?
-
ya lütfen biri çıkıp şu gün açıklanacak desin...:(
-
sanırım haftaya kaldı galiba. bir şeyler olsaydı çoktan gelirdi bir duyum falan
-
@selmanersoy inşallah haftaya kalmıştır haftaya kalması bile ödül vallahi
-
akşam 8 den sonra ararsak ve cevap alırsak o zaman umutlanabiliriz bence
-
inşallah en geç 19/01/2018'de biter bu açıklanma olayı.eğer olmadıysa başka sınavlara/kpss/yds'ye yoğunlaşmak istiyorum.
tahminim bugun zor gibi,umarım haftaya her şey netleşir.Belirsizlik kötü bir şey bence. -
Merhaba arkadaşlar,içişleri bakanımız Ankara'da, bence nihai listenin üzerinde çalışmalar yapılıyordur.Bu hafta açıklanmasa bile haftaya açıklanması kuvvetle muhtemeldir.Kendine çalışma planı yapanların bunu dikkate almasını öneriyorum.İyi çalışmalar diliyorum.Kolay gelsin...
-
@y-kaymakamı inşallah dediğiniz gibi olur hocam valla sağlamdık