2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@eksi-ikibucuk geceyi beklemeyelm olacakti
-
@eksi-ikibucuk gün 24 saat beklemek bi ömür
-
@eksi-ikibucuk bakanın Ankara’da olmasından ziyade soruşturmanın son bulup bulmadığı mühim kardeşim ya , dün dediğim gibi soruşturma devam ediyormuş malum 1 kere yapılmıyor bu soruşturma ,,, o yüzden soruşturma biter bitmez + İki üç gün son kontrol = NİHAİ LİSTE
-
@moonlight dostum yanlış anlamazsan bir şey diyeceğim, sen neden her söylenene inanıyorsun ki, her yeni bir şeyde kesin sonuçlar çıkarıyorsun, yapma valla açıklanana kadar çok yıpranırsın... ayrıca nihai liste açıklansa dahi bir şekilde güvenlik soruşturmaları devam ediyor...
-
@can-mavi o yüzden nihai listenin açıklanması için derinlemesine bir güvenlik soruşturması beklenilmiyor, sonuçta mülki amir olacak kişiler görevleri boyunca özellikle adaylık kalkana kadar incelemede olacak
-
bu konularda önceki görevinden dolayı en güzel açıklamayı @mehmed-kemal adlı arkadaş yaptı
-
Şu cumaya kadar da bekleyelim de ondan sonrası Allah kerim. Böyle eli kulağında açıklanacakmış gibi beklemek olmuyor.
-
Bizim kurum görevde yükselme sınavı açtı mülakat sonucunu beklemekten hiç o tarafa yoğunlaşılmıuor
-
Bu cuma zor, çünkü Bakanlık Müsteşarı ve ekibi Almanya’dalar bugünlerde ama inşallah açıklanır tabi.
-
Ooo forum listeyi kurgulamiş, soruşturma kısmını tamamlayıp açıklama kısmını bekliyor havası oluşturmuş...listenin ne olacağini hiç kimse bilemez, bu listeyi bilebilecek toplasan 10 15 kiişi vardır (kendisi olup olmadığı %90 oranli tabi) kalan kurgudur...açık yazıyım bugun formda oluşan algı, yazı hiç takip edilesi değil yavaş yavaş eski forumlardaki yazılara dil kaymaya başlamış...ne demek istediğimin de önemi yok... bu dil sonunda listede olanı göreve hayırla yolcu edecek dil değil algısında olduğum için...kalın sağlıcakla...allah yar ve yardımcınız olsun..inşllh baksnlık takdir listesi en hayırlısı olur herkes için
-
@captainblack kardeşim aciklanmamasinin sitemini burda bişey yazmayanlardan çıkarmanın bir anlamı yok :)Burda 2 kişi duyumunu yazdı geri kalan da komplo teorisi üretmeye devam ediyor . Birisi biyerden bişey duysa yazar heralde . Ankara'da yaprak kipirdasa kendimize pay biçer olduk . Öyle veya böyle açıklanacak hayırlısıyla . Su forumu biraz daha takip edersek bu şekilde sanırım psikolojimiz hepten gidecek .
Allah sabredenlerle beraberdir. -
Arkadaşlar @KaymakamAdaylıgı sağolsun özelden mesajlara cevap veriyor bu cumaya kadar açıklanma ihtimali yok cuma içinse takvim netleşebilir dedi.
-
@kd6 cuma günü ihtimal varmıymış
-
@mg_ cuma günü belki takvim netleşir dedi yine o gün sormak lazım
-
@kd6 eyvallah hocam
-
Ne oldu yaa hepinizin sesi kesildi arkadaşlar ?
-
Hocam kabul etmek gerekir ki en objektif duyumlar o arkadaşa ait , geçmiş söylemlerinin doğrulanması nedeniyle onun dediklerine itibar etmek gerekir diye düşünüyorum. @kd6
-
@selmanersoy sinirler gerildi herhalde hocam. Ben de bi sey yazmaya korkar oldum. Herkes stresli oldugu icin,yazilan çoğu seye tepki gösterilio. Neticede bu bi sınav ve 307 kisi elenecek her seye hazirlikli olmamiz ve daha sogukkanli olmamiz lazim diye düşünüyorum. Kendi adima bu heyecani sizlerle yasamak ve paylasmaktan keyif aliodum ama duyum alabilenler yazsin sadece madem. Herkese iyi aksamlar.
-
@newplanet laf sokmana gerek yoktu dostum
-
@can-mavi laf sokmadim direk soyledim zaten. ayrica tek bi kisiyi de kastetmedim. Neyse herkesin hakkinda hayirlisi olsun inşallah.