2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@captainblack eh onu da sen yazdın işte dostum
-
Iki gündür mizah seviyesi çok yukarda şu günlerde beni de tebessüm ettiriyorsunuz var olun dostlar.
-
@paretowilfredo sen yazınca bu sayfaya heycanlanıyorum hocam
-
@mg_ Ondandır ki çok ortalıkta görünmüyorum dostum. Heyecanlandırıp da kalplerinizi hızlandırmak istemiyorum.
-
@paretowilfredo sen yine özletme kendini
-
tam devlet sırrı gibi gidiyor iş... kimse ciddi veri alamıyor...en fazla içerdekilerden bir tahminde bulun istiyor:) onlar da hali ile tutmuyor...
-
Bu haftayı da böyle kapatacağız gibi dostlar..
-
Ne zaman açıklanacağı çok büyük sır değil bakan bey ile veya üst kademe yöneticilerle (müstesar ,bakab yardımcısı vs.) irtibat kurabilen referansları olan illaki vardır 407 kişinin içinde ; tabi ki paylaşmamakta bir tercih saygı duyarım.
-
@kd6 ya da o irtibatı kurabilenlerin zaten bırada işi yoktur?
-
@tulinckk keşke o işler öyle olsa
-
@kd6 irtibat var diyorsun yani
-
Hocam gecen seneki sınavı forumdan kimler kazandı bilseniz bir gün duyum yazmadılar oyle bir tanıdığım olsun isterdim gecen sene kazanmış olurdum:))
-
@kd6 irtibat kurabilen oldu yazdı ama tutmadı:) bu iş o kadar da bilindik işlemedi işlemiyor....:) ben de bunu yazarım her şeyime muhalifsin yerine çekmeyin lütfen ama...:( müşteşar yardımcısının verdiği tarihler foşladı:) demek istediğim bu
-
Yarına ne umalım ne bulalım ? Düşünceleriniz nedir dostlar
-
@osaduman Yarına inancım var benim. Geceye kadar beklerim.
-
@osaduman duyulanlar, beklentiler gerçekleşmeyince umutsuzluk daha da artıyor (yanlış anlaşılmasın duyum paylaşan dostlara karşı bir eleştiri barındırmıyor sözlerim) benim bir beklentim yok şahsen
-
Ben de gece 2 ye kadar beklerim
-
@can-mavi hocam akşam mesai saatine kadar bi gelişme olursa haber gelir inşallah zAten.
-
@serdaristanbullu inşallah dostum
-
@can-mavi hocam siz de yarınla alakalı bir duyum mu var?