2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@KaymakamAdaylıgı
Haftasonunu da içeren bi açıklama yaparsan hocam, çok ikrama geçer. -
@karakalpaklı çok geçmiş olsun ancak engel değil bence kol sonuçta ayak değil zorla biraz kendini git sor şu soruyu gözünü seveyim ne Zaman açılanacaksa bilelim artık..
-
Bugün için birşey diyemem. Şuana kadar tarih vermemiştim ama en geç 10 12 gün içinde açıklanır diye tahmin ediyorum.
-
@kaymakamadaylıgı hocam Allah senden razı olsun sağolasın
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Bugün için birşey diyemem. Şuana kadar tarih vermemiştim ama en geç 10 12 gün içinde açıklanır diye tahmin ediyorum.
En geç Şubat ortasında tüm duyumlar birleşiyor vire bismillah o zaman .
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
bugün için de umut az da olsa var o zaman
-
@scotty umut var ama ışık yok :):)
-
memurlara bunu iletsek haber yapsalar etkisi olmaz mı ?
-
@KaymakamAdaylıgı 'ndan da güzel haberler geldiğine göre bugünden itibaren 10-12 gün içinde beklentiye girdim
-
16 şubattan sonrasına bir şey kalmayacak diyebiliriz artık galiba
-
9 şubat cuma açıklanır mı,ne dersiniz:)
-
@köykorucusu inşallah yeter beklediğimiz
-
Sınav sonucu açıklanmadan bir kaç gün önce rüyamda 82 küsür puan aldığımı görmüştüm sınav sonucu aynen 82,209.. şeklinde gelmişti. Bu sabaha karşı da rüyamda bir bakanlık çalışanı bu işlerle ilgilenen biriydi anladığım kadarıyla hazırlıklar tamamlandı sonuçlar açıklanacak bugün dedi bugün açıklanır mı bekleyip görelim (tamamen rüya olarak gördüğüm şeyler bunlar dostlar başka bir şey gelmesin aklınıza)
-
14 Şubat'ta 100 kişi için sevdiğine kavuşma vakti olabilir.
-
Bu gece bakanlığın önünden geçecem ışıklardan haber veririm PGM 3. kattamıydy ?
-
@g4z1 3. kat 2. kat farketmez dostum, sen ışıklar açık de hangi ışığın açık olduğu farketmez heyecanlanmamız için
-
@KaymakamAdaylıgı bugünün en güzel haberi süpersin
-
@can-mavi ben bakar kordinat bildiririm kardeşim
-
@g4z1 eyvallah dostum
-
Ben bu heyecanin muptelasi oldum. Kimse aciklanmayacagini bilse bile bugun aciklanmayacak demesin lutfen, her gun yasayalim doya doya.