2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Bugun icin enerjimizi yuksek tutalim. @KaymakamAdaylıgı bugun beklemeyin demedi
-
@scotty beklemeyin dese de bekliyoruz beklemek huy biz de
-
@serdaristanbullu kardeşim biliyo musun bu iş olmazsa gerçekten benim işim zor bizim müstakbel kaynanayı ancak bu iş ikna edebilir Yani bildiğin gibi değil hayat memat meselesi :))
-
@herhangibiri, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@serdaristanbullu kardeşim biliyo musun bu iş olmazsa gerçekten benim işim zor bizim müstakbel kaynanayı ancak bu iş ikna edebilir Yani bildiğin gibi değil hayat memat meselesi :))
Yalnız değilsin kardeşim
-
@herhangibiri kaymakam ol bu sefer ben almıyorum kizinizi de
-
@captainblack ben onu yazılıyı kazanır kazanmaz dedim
-
@herhangibiri kaynana hikaye (kadın severse)kaynana birşey yapamaz, iki tribe bakar.tecrubeyle sabit.
Bu kadar hayatta bir şey için bağlanmaz .her zaman b planı olmali.
-
@althusser Biraz gaza gelmişsin sanki bi sonucu bekleseydin kardeşim
-
Vaktin birinde antepte bi kaymakam koz istemeye gitmiş. Kızın babası mesleğini sorunca kaymakamım demiş. Baba da az daha okusaydın da gümrükçü olsaydın diye cevap vermiş.. Biz de kaymakam olmaya çalışıyoz hele ki gümrüğü bulmuşken
-
16 şubatı mı bekliyoruz dostlar ? Nedir şimdi durum
-
Sitede yine yeni bir duyuru yine aynı titreme girenler sakin olsun ️
-
Ben bu gece beklicem boşu boşuna da olsa
-
@osaduman Benim arkadaşın düğnünü kız tarafı yapacaktı nerdeyse.kaymakam bulmuşken bırakmadılar
-
@KaymakamAdaylıgı eğitim tarihi mi netleşti acaba neye göre tahminde bulundunuz?
-
@bfroki dostum , @KaymakamAdaylıgı nın yazdıkları pek tahmin olmuyor , bilgi diyelim , duyum diyelim ama tahmin demeyelim
-
Bu gece olmaz de , bu geceden geçti de , belli olmaz beklemeye değer de , artık belli olmaz bugün de olur 10 gün sonra da olur de .. ama bir şey de @KaymakamAdaylıgı :)))
-
@KaymakamAdaylıgı son durum ne rica etsek aktarır mısın? bu geceden ümit var mı?
-
Işıkları kontrol eden oldu mu dostlar ? Beklemeli miyiz ? @KaymakamAdaylıgı hemen cevap verirdi,yoksa bir yoğunluk mu var ?
-
Bugün 17:00'den sonra yeni ilan geldi neden olmasın
-
Bu akşamın ışık gönüllüsü hangi arkadaştı ?