2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@kaymakamadaylıgı rahat uyuyun derken açıklanacak bitecek artık bu dert uykunuz kaçmayacak demek istemiş de olabilir misin?
-
@bfroki, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@kaymakamadaylıgı rahat uyuyun derken açıklanacak bitecek artık bu dert uykunuz kaçmayacak demek istemiş de olabilir misin?
Gerçekten de artık sonuçlar açıklanmalı. Durumunuzu hiç iyi görmüyorum. :))) Açıklanacak olsa niye gidin uyuyun diyeyim.
-
Madem açıklanmayacak geceyi boş geçmeyeyim güzel dizi tavsiyesi olan varsa onu izleyeyim
-
@kaymakamadaylıgı Haftaya cumayı mı bekleyelim hocam.daha erken olma ihtimali var mıdır ?
-
@makif34 dizi değil de film önerisi olarak wonder izleyebilirsiniz illa dizi diyorsanız da suits
-
@tulinckk tşk ederim dizi film farketmez
Arkadaşlar tadını çıkaralım anı yaşayalım hala hepimiz kaymakam aday adayıyız hayırlı geceler
Bir de bu süreçte en çok üzüldüğüm işsiz arkadaşların bekleyişi bşr kısmı kazanacak bşr kısmı kaybedecek onun için B planı yapın genç arkadaşlarım kardeşlerim Aeo -
@makif34 hocam izlemediysen "The Mentalist"i önerebilirim. bir bölüm 45~50 dk sürüyor zaten. biz ailecek bitirdik o seriyi.
-
- Sezondayım 6. Bölüm
-
@gökmen cevabım size 4. Sezon
-
@makif34 house of cards hocam son sezon hariç müthiş gider:)
-
Yanan ışık göremedim
-
@g4z1, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Yanan ışık göremedim
@KaymakamAdaylıgı söndürdü ışıkları zaten yatın uyuyun dedi Mutlu hafta sonları arkadaşlar şimdiden pazartesi heyecana kaldığımız yerden devam
-
@herhangibiri ah bi diyebilsem kardeşim nasıl diyim çok seviyorum bugün evlenelim desin işsiz güçsüz yarın evlenirim :))
-
Neyse buraya aşk hayatımızdan girmeyelim çok yaralı vardır piyasa karışmasın Konuya odaklanalım evet @KaymakamAdaylıgı kardeşim şendeyiz :))
-
Kaymakam adaylarının aşk efsaneleri... arada bu tarz şeyler renk katıyor ve okudukça hem tebessüm ediyorum hem de dua ediyorum bu durumdaki kardeşlerimize...
-
Eyvallah kardeşim Allah hepimizin Yardımcısı olsun Allah var gam Yok çok şükür
-
Konyalı arkadaşlar bakan beye sorsa bizzat ne iyi olur
-
@vforvandetta soran varsa büyük ihtimal foruma yazmayan tayfadan olur hocam:)
-
@vforvandetta Dün demiştim ben ama malesef gidemiyorum sağlık sorunu nedeni ile.
-
@karakalpaklı geçmiş olsun hocam