2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@can-mavi @kaymakamadaylıgı bi haftasonun var biliyoruz ama
-
Bakan beyin listeler uzerinde gecen hafta calismaya basladigini duydum ben de. Ama tarih konusunda bir fikrim yok. Onumuzdeki hafta heyecanli gececek gibi gorunuyor.
-
Nedense bir ümitsizlik çöktü , oysa ki ilk 2 3 hafta bir ümidim vardı ,Hayır yani bu konularda toy da değiliz ki 3 4 yıllık mülakat tecrübesine rağmen heyecan stres yapıyorum
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Nedense bir ümitsizlik çöktü , oysa ki ilk 2 3 hafta bir ümidim vardı ,Hayır yani bu konularda toy da değiliz ki 3 4 yıllık mülakat tecrübesine rağmen heyecan stres yapıyorum
Bırak gitsin her şey olacağına varır diyemedim bi kendime
-
@can-mavi Hadi İnşallah bu sefer ciddi ciddi geliyor
-
@g4z1 heyecanlı bir hafta olacak
-
Valla umudumda hevesimde kalmadı açıklamasınlar sonucu kendilerine saklasınlar
-
Bu haftadan hiç ümitli değilim
-
forum mu dağıttı benim pc mi:):):): yazılar birbirine girmiş...
-
Hayırlı haftalar dostlar en beklediğim hafta bu hafta inşallah hafta sonunda her şey hakkımızda en hayırlı şekilde sonuçlanmış şekilde diğer haftaya geçiş yaparız.
-
@yeysaü Allah hepimiz için hayırlı, en fazla hak eden 100 kişi için ise olumlu sonuçlar nasip etsin ...
-
Ya bi düşünsenize arkadaşlar açıklanıyor kazanıyorsunuz artık kaymakam adayısınız önünüzde hızla ilerleyebileceğiniz bir kariyeriniz yanınızda sevdikleriniz anneniz babanız eşiniz belki çoçuklarınız gözünüzü açmışsınız eşinizle ingilteredesiniz mutlu bir hayatınız var dönmüşsünüz küçük bol kargaşalı bi kasabaya gelmişsiniz insanlar sizden bi ışık olmanızı bekliyo onlara zor durumda olan insanlara devletin suçla yüzünü göstermişsiniz bir kişiyi bile olsa belki dağa gitmekten çevirmiş zor durumda olan yaşlı bi kadına el uzatmışsınız hayali bile bence muhteşem bunların bu zamanların kıymetini bilmeliyiz unutmayalim ki her zaman hayallerimiz gerçeklerden çok daha güzeldir ️
-
@herhangibiri suçla değil sıcak olcak o gaza gelmişim biraz :))
-
@herhangibiri pazartesi sabahına alışkın olmadığımız bir umutla başlamış olduk sayende teşekkür ederim
-
neden hiç duyum yok arkadaşalr çok mu gizli gidiyor süreç
-
Uzun zamandır yoktu biri demiş öldü..... forum düzeldi hayırlı olsun...
-
Şükür kavuşturana
-
Forum geldi sıra listede
-
@osaduman hadi inşallah bidaha böyle şeylerle karşılaşmayız
-
İlk kurşunu atıyorum o zaman. @KaymakamAdaylıgı nedir dostum durum