2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@althusser ne diyim herkes kalbinin ekmeğini yer hocam
-
@karakalpaklı hocam bol bol kemik suyu iç kırık çıkık için, Allah acil şifalar versin
-
@karakalpaklı Kardeşim çok geçmiş olsun. Düşüp de kırdım deme darılırım, kavgada kırmışsın gibi kabul ediyorum ben İşin şakası bir yana aman dikkat et kardeşim, sen bize lazımsın. Tez zamanda toparlan bak. Allah'a emanetsin.
-
@althusser @paretowilfredo Var olun dostlar, Allah razı olsun.:)
-
Kütahyalı dostlar varsa onlardan guzel bir haber gelir belki
-
... ve kahramanlar can verir yurdu yaşatmak için.
-
Önce Vatan,Millet sonra Ana ve Yar;
Bu yolda savrulan birileri var birileri var...Rabbim şehitlerimize rahmet eylesin...
-
Çok az kaldı açıklanmasına diye duydum , aslı astar var mıdır bilemem ama hafta ici gelir büyük ihtimal
-
@can-mavi hocam duyumlar hep vardı inşallah bu duyum doğru olur teşekkürler bi nebze olsun stres azaldı diyecem ama nerde :):)
-
@KaymakamAdaylıgı Bu cumayı da kapsayacak şekilde bekleyelim mi?:)
-
Bu gece açıklanırsa ve olumsuz olursa yarın işe gidecek gücüm olmayacak..
-
@tulinckk yok yahu bu gece sanmam , ama önümüzdeki hafta olabilir
-
@can-mavi listeler belliyse neden olmasın ki?
-
Ben de şubat ortası diye duymuş ve söylemiştim şimdi listenin bakan beyin önünde olduğu yönünde duyumum ileten 10 gün içinde açıklanır.
-
-
@kaya06 yok dostum bu gece veya bir kaç gün için bir şey diyemem , onu diyecek olan kişi @KaymakamAdaylıgı ama çok çok az kalmış , yarın ertesi gün veya bu hafta inanin bilmiyorum
-
@can-mavi ki kaymakamadaylıgı da tahminde bulunmazken, az kaldı engeç 10-12 gün dedi. İnşallah bu haftaiçi biter bu süreç.
-
@kaya06 şu an herkesin duyumu uyuşuyor en fazla iki hafta bekleriz gibi
-
@tulinckk ınsallah
-
@g4z1 o kadar bile bekleyecegimizi sanmam , bu hafta heyecanlı geçer ve ansızın @KaymakamAdaylıgı ndan bir ileti gelir yutkunamayiz bile