2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
duygularımızı taze tutan @tercihiniyap.net iyi ki varsın
-
Gelse de kurtulsak artık
-
Keşke mülakat sonuçları da kargo takip gibi olsa , listeniz suan şurada , buradan çıkış tarihi şudur gibilerinden
-
@can-mavi umutlanmalı mıyız bu hafta için ne dersin
-
@taromisaki9 bence umutlanmalıyız
-
@can-mavi kardeş tenkit için falan söylemiyorum, bu duyumun kaynağı 17-19 ocak duyumundaki ile aynı mı
-
@gökmen aynen değil kardeş , ayrıca bugün yarın veya bu hafta açıklanır demiyorum yanlış anlaşılmasın , sadece bütün işlerin bittiğini çok yakın zamanda açıklanacağını duydum
-
En son sayfa kaçta açıklanır demiştik?
-
Şükür kavuşturana Zaman geçmedi gerçekten forumsuz yorumsuz ve duyumsuz
O zaman gözler @KaymakamAdaylıgı nda -
Selamın aleyküm dostlar. Hoşgeldiniz yeniden. Sizleri görmek güzel.
-
@mülkiamir aradığımız @kaymakamadaylıgı’na şuan ulaşılamıyor..
-
@paretowilfredo aleyküm selam dostum
-
@paretowilfredo, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Selamın aleyküm dostlar. Hoşgeldiniz yeniden. Sizleri görmek güzel.
Seni görmek de güzel @paretowilfredo
Havadis var mı ? -
@paretowilfredo hocam artık bi oran verme zamanı gelmedi mi açıklanma konusunda
-
@paretowilfredo sizde var mı hocam sonuca ilişkin bir şey
-
@can-mavi "Geceden gündüze değil de, bugünden yarına değil de ama çabuk çabuk; acil değil ama çabuk çabuk yapılması gerekiyor."
-
@can-mavi tamam o zaman
-
@mülkiamir Bende malesef dostum. Bir kac girisimim oldu ancak nafile. Son dakikaya kadar netlestiremeyecek sanirim kimse. Hak da veriyorum bu gizlilige. Mia en cok yoran kisimlardan oldu malumunuz gectigimiz surecte devleti. Bir yandan da zorlamayip bilgi alma sansimi sonraki sinava saklamaya calisiyorum. Denge politikasi bi anlamda.
-
@karakalpaklı, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi "Geceden gündüze değil de, bugünden yarına değil de ama çabuk çabuk; acil değil ama çabuk çabuk yapılması gerekiyor."
Bizlere sunulması gerekiyor çünkü onlar bizim bir tabirle biz bu GECE KARANLIĞINDAKİ KEDİ GÖZLERİ GİBİ, onları izlememiz gerekiyor. Ama o gözler de ancak bizim ışığımızla görünebilen bir şey
-
Bu kadar belirsizlikle bu tarihe kadar gelmemizin nedeni büyük ihtimalle valiler kararnamesi ile ayni zamana denk gelmesi olabilir