2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@serdaristanbullu hocam 17 biliyorum :):)
-
@ilmer ilk sahur gecesi olan 27'sinde 01:19 sularında açıklandı hocam ️ (Kesin bilgi)
-
@serdaristanbullu o zaman tahminimi 19 şubat olarak güncelliyorum
-
Geçen rüyamda 49 sayısını görmüştüm. Yarın da 49. Gün. Yoksaaa :))
-
@ilmer bu da gizel bir yaklaşım oldu
-
@tulinckk duyumların çoğu boştur ama okuması da hoştur
-
@osaduman o sizin sıralama da olabilir hocam ️
-
@serdaristanbullu ağzın bal yesin inşallah 100 kişide burdan çıkar
-
Sitede yeni duyuru var hem de iki tane. Kalp çarpıntısı yaşamayın benim gibi
-
iki günde bir 'yargı gereği yapılacak' diye başlayan bir duyuru paylaşılıyor
-
@moonlight bakan beyin imzasıyla demek ki yine içişleyişle ilgileniyor
-
2018 yılı iç işleri bakanlığı diye başlayan her duyuru yürek çarpıntısına neden
-
@tulinckk, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@moonlight bakan beyin imzasıyla demek ki yine içişleyişle ilgileniyor
Bakan 22 ocakta onay vermiş
-
Bakanın bugün boksör misafiri var imiş. Fotosunu paylaştılar bi saat kadar önce
-
@osaduman boksör moksörle uğraştığına göre bu haftada boş işlerden bize sıra gelmez
-
Sanki bana spor bakanı, hey Allahım ya:)
-
@althusser yok hocam TRABZON milletvekili:):):) öncelikli işi:):):
-
BAŞLIYORUZ ARKADAŞLAR KİMLER DUYARLI VE KİMLER GÖNDERDİ BAKALIM???
Sayın Cumhurbaşkanım. İİBF mezunları olarak işsizlik ile mücadele etmekten gücümüz takatimiz kalmadı. İİBF mezunlarının beklediği ve geçmişte her yıl açılan kadrolar son yıllarda ciddi oranda azaldı. 2017 KPSS alan puanları 80 ile 90 arasında olan İİBF mezunlarının kamu kurumlarına atanabilme umutları neredeyse tükendi. 2017 KPSS sonrası Maliye Bakanlığının a kadro sınavlarından hiçbiri açılmadı. Gelir Uzman Yardımcılığı sınavı ne zaman yapılacak? Sorusunun cevabını bilmeksizin ders çalışmaya devam eden on binlerce İİBF mezununun tek ümidi bu sınavın en az 2.000 kişi olarak açılması. Sn. Cumhurbaşkanım yüz binlerce İİBF mezunu olarak sizden, üniversitelerdeki İİBF kontenjanlarının azaltılması, devletimizin doğrudan veya dolaylı destekleriyle istihdam kapılarının İİBF mezunları için arttırması ve çok az kadrolarla açılan kurum sınav sonuçlarının makul sürelerde açıklanması konusunda yardım bekliyoruz. Size şahsım ve İİBF mezunları adına bunları arz ederim.
-
@basol477 keşke aynı duyarlı organizasyonları açıklanmayan sınavlar için yapabilseniz
-
açıklanmayan sınavlar için de organizasyon yaptık kardeşim sen katılmamışsın demek ki görmemişsin açılan sınavların en kısa sürede açıklanması ve ohali bahane edip sürecin uzatılmaması diye etkinlik de yaptık yine yaparız bu hepimizin istediği bir şeydir şuan bu etkinliği yapalım inşallah onu da yaparız