2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@basol477 valla Temmuz’dan beri bu başlığı ilgilendiren sınavın sürecindeyim ve bununla alakalı herhangi bir hareket görmedim yapıldıysa gözlerimin kusuruna ver:)
-
kaymakamlık için değil genel yapmıştık. emin olun sizin kadar biz de istiyoruz hemen nihayete ermesini çünkü diğer kurumlara başvurular artıyor hali ile de hep aynı kişiler giriyor. eğer bu etkinlik bitiminde hala açıklanmamış ise adminler de katkısı ile yine yaparız inşallah
-
@basol477 inşallah işe yarar dostum ne diyeyim boş boş sızlanmaktan iyidir bu tarz organizasyonlar
-
@basol477 bu işler önce bir internet sayfası açma ile olur..maalesef ipi göğüsleyecek kişiler lazım... orada duyuru ve organize edilmeli....böyle çok fazla emek verilmiş işler dahi görülmüyor, orada geçmiş edilenler sonuçlar vs görülmeli...yol haritaları olmalı...vs..ama buralarda olmak yanlış diye demiyorum lütfen....bu derece güçle olmuyor daha güçlüsü nasıl olunur sorgulanma ve uygulanmalıdır...kolay gelsin herkese
-
Bugün gelecek olsa duman çıkardı
-
Merak etmeyın hepsı planlı yapılıyor basta sahsımın 45 bınlık 35 bınlık ve 17 bınlık 3 ayrı grup yonetıcılıgını yaptıgım grubumuzda neredeyse her saat başı paylaştık 3 gündür. Sonra diğer en büyük 130 bınlık 62 bınlık gruplarda defalarca paylaştık. İlla ki internet sitesine gerek yok şuan iibf adına tüm gruplarda 3 gündür duyurusunu yapıp paylaşımları yaptık. bir de sizden destek istedik ki her başlığa aynı mesajı gönderdim
-
Arkadaşlar hepinize iyi akşamlar. Bu duyuruyu yazmak için kayıt oldum. Bugün öğrendiğime göre(durumun hassaslığına binaen kaynak sötleyemiyorum) liste artık hazırmış. Bu hafta içi kesinlikle açıklanacağı (bu gece bile olabilir) belirtildi. Hepimizin hakkında hayırlısı. Allah'a emanet olunuz.
-
@kaymakamkemal boş yere umutlanmayalım hocam ? Takdir edersinizki buradaki insanlar büyük stres içerisinde
-
Bu gece açıklanmayacak boşuna beklemeyin
-
@selmanersoy bu gece degilse ne zaman var mi bi haber kardesim
-
Liste hazırmis dün geceden itibaren her an yazıyorum sabahtan beri
-
Keşke bi de tarih verebilen biri olsa artık dakikalar bile geçmiyo
-
@selmanersoy bu gece açıklanmayacak dediğinize göre bir bildiğiniz var demekki hocam.Sizin duyumunuz ne ?
-
Bu iş birazcık yağmur duasına dönmedi mi ️
-
@kaymakamkemal uykusuz kalın bu gece de diyorsunuz yani alıştık bir gece daha bekleriz.
-
@kaymakamkemal başkaaan heyecanlandırma bizi doğru mu söylediklerin
-
bizim yükleniyorcu:) güncelleme sonrası siteye gelemedi galiba...kapalı sanılıyor...ne durumda ışıklar yanıyor mu?
-
@refik-soydam siz yükleniyor demeden açıklanmayı ummuyorum bile artık:):)..ne durumdayız hocam?
-
"Yukleniyorcu"
Adamin verecegi bilgiyi dort gozle bekliyorsun kullandigin ifadeye bak ! -
En son @adaykaymakam da bizer haber vermek için üye olmuştu ama açıklanmadı
@KaymakamAdaylıgı neredesin ???? Bir haber sal