2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@can-mavi kardeşim foruma ulaşılamayan gün , yapayalnız kalmış gibi oldum. Popüler sosyal medyalar bile bu kadar bağımlılık yapmamıştı ben kendi adıma heyecanla takip ediyorum .
-
@can-mavi aktif şekilde bakıyorum forum + iç işleri
-
Tamamına yakını (ben de dahil olmak üzere)4-5 dk da stalk yapmadan duramıyordur
-
Öğrendiğim iyi oldu bi kendimi sanıyordum sürekli F5 yapan
-
yine biri ortaya laf attı gitti sonra sesi çıkmadı
-
@can-mavi yalnız değilsin hocam:) Kendi adıma buraya da fazla yazmama nedenim, bildirimlerinizi boşa yakmamak istemem oluyor çoğu zaman.
-
@göktürk hiç olmazsa ekranın arkasında birilerinin olduğunu bilmek iyi oluyor
-
Sayım bakan Beştepede güvenlik toplantısındaymış. Gerçi yeni bitmiş toplantı. Bazen düşünüyorum da işleri gerçekten zor. Ne uyku var ne sosyal hayat. Allah hepsine kolaylıklar ihsan eylesin. Bizim uykular da inşallah böyle hayırlı şeyler için kaçar.
-
@osaduman amin dostum amin
-
Bana şu gün şu saatte açıklayacaz diye kesin bir tarih verilmedi sadece şunu söyleyeyim sizlere cuma günü en geç açıklanır denildi. Niye en geç diye cuma diye sorduğumda ise sen orasını karıştırma dediler. İyi geceler
-
@selmanersoy, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Bana şu gün şu saatte açıklayacaz diye kesin bir tarih verilmedi sadece şunu söyleyeyim sizlere cuma günü en geç açıklanır denildi. Niye en geç diye cuma diye sorduğumda ise sen orasını karıştırma dediler. İyi geceler
Hadi inşallah o zaman kaldı son 3
-
Bence komple Şubatı unutalım:) açıklanırsa seviniriz açıklanmazsa üzülmeyiz:)
-
Günaydın arkadaşlar. Sayın bakan istanbulda etkinliği varmış sanırım. Artık bugünden ne çıkar bilmem
-
illaki bakanın onayladığı gün yayınlanmıyor bence
-
büğün için umut varmı
-
@asaf06 o kadar fikrimiz yok ki yorum yapamıyoruz
-
@tulinckk birinin bu soruyu sorması gerek her gün büğün ben üstlendim
-
@asaf06 içimizde umut hep var ama
-
@selmanersoy ne demişlerdi sana bi gel hele dostum
-
Merhaba yeni güne dostlar hepimizin aklındaki tek ve en önemli soru "Acaba bugün açıklamır mı?" Bugün olur mu bilemiyoruz ama az kaldığı belli oluyor yazılanlardan