2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Birisi gelip daha bekleyecekmişiz falan demesin.kaldıramam bunu
-
@taromisaki9 daha bekleyecekmişiz dostum kusura bakma :)))
-
@taromisaki9 efendim hocam yukarıda dediğim gibi gün içerisinde bir bilgi alırsam paylaşacağım merak etmeyin. Şimdilik bir hareketlilik yok
-
Benim için Mülakat süreci:
İçişleri ana sayfaya bakılır.
Daha sonra forumda hızlıca kaymakamAdaylığı bir şey yazmış mı bakılır.
Forumdaki yazılar okunur.
Duyumlar genelde cuma gününü işaret eder.
Cuma heyecan tavan yapar.
KaymakamAdaylığı açıklanmıycak der.tekrar başa dönülür:) -
@köykorucusu bende de kardeşim
-
@sınavzedee kalbim sıkıştı
-
@taromisaki9 yapma :)))
-
@selmanersoy hocam sana listeye girdiğin için "hayırlı olsun" falan dediler mi? eğer öyleyse biz de hayırlı olsun diyelim
-
@gökmen Böyle haberleri sizlere kim veriyor bilmiyorum ama öyle bir şey yok. Son saniyeye kadar her şey değişebilir. listeyi bilsem ne işim var burada. Bende sizler kadar merak ediyorum sonucu. Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin inşallah. Bu söylemler yanlış yerlere gidiyor. Hoş değil
-
@selmanersoy estağfirullah kardeş, bu işin latifesi... tabi beklemek, çalışmaktan daha çok yoruyor insanı, ve hepimiz ister istemez mental dalgalanmalar yaşıyoruz.
ha yazışma diliyle yüz yüze konuşmak birbirini tutmayabilir (jest ve mimikler, ses tonu olmadığı için). yani maksadımız muhabbet, kırdıysam kusura bakma.
Hepimiz hakkında hayırlısı olsun, bakarsınız bir gün burada kalbi duyguları paylaştığımız kişilerle dönem arkadaşı olmuşuz. Neden olmasın? VERMEK istemeseydi, İSTEMEK vermezdi. -
Liste yayınlandı dendiğinde o listeye nasıl bakabileceğimi hiç bilmiyorum bunu düşününce herşey çok başkalaşıyor.
-
@tulinckk, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Liste yayınlandı dendiğinde o listeye nasıl bakabileceğimi hiç bilmiyorum bunu düşününce herşey çok başkalaşıyor.
Cümlenin başını okuyunca heyecanlandım
-
@mülkiamir çok özür dilerim yeni farkettim :S
-
Bir yerlerden birine haber gelse de o da paylaşsa
-
@can-mavi Bugünden sonra "beklemeyin" deseler bile ben beklerim.:)
-
@karakalpaklı al benden de o kadar
-
@can-mavi beklentiye son gaz devam mı hocam,bugünden de umutlu muyuz
-
@taromisaki9 ben bugun dahil en gec cuma ya kadar açıklanır düşuncesindeyim
-
@can-mavi
seninle konuştuğumuzu arkadaşlarla da paylaşalım o zaman
duyum 1 : 28 Ocakta aldığım duyum daha birkaç hafta daha işin süreceğiydi
duyum 2 : Bu pazartesi iki farklı kişiden duyduğumuz birincisi en fazla 10 gün içinde açıklanacağı, ikincisi ise eli kulağında bugün yarın açıklanır şeklindeydi.
görüştüğüm kişiler sözüne güvendiğim inandığım kişiler arkadaşlar ama takdir edersiniz ki birkaç kişi dışında kimse net olarak tarihi bilemez. ama genel olarak bir düzenleme yaparsak bugünde dahil olmak üzere ayın 16sına kadar açıklanma ihtimali çok yüksek. daha fazla uzayacağını sanmıyorum,tabiki bakan beyin yoğun bir gündemi olmassa.
Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. -
@ugur55 aynen dostum yazman iyi oldu ...
Listeler pazartesi - salı nihai olarak hazırmis , geriye prosedür kalmis diye duydum