2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
-
Ben duyumumu söyledim kendi duymak istediğinizi duyamayinca hemen celallenip karşı tarafi yalancı suçlu konumuna sokuyorsunuz. Kim üzerine alınıyorsa ona söylüyorum. Yaptığınız ayıp. Sanki biz istemiyoruz hemen açıklanmasıni.
-
@KaymakamAdaylıgı Gelsene burası çok güzel. Ki çağırmazdık acil olmasa.
-
@karakalpaklı hocam gelişme olsa söylerdi bıktırmayalım adamı:)
-
@althusser Biz bıkılacak adamlar değiliz yahu.:)
-
"Beklemek ateşten daha şiddetlidir "Hz.Muhammed (s.a.v).
Allah yardımcınız olsun arkadaşlar -
@captainblack kardeşim kimsenin celallendigi de yok seni yalancı durumuna düşürdüğü de yok , sakin ... duyum yani sonuçta bunlar yoksa listeyi imzalayan biz değiliz
-
@karakalpaklı estağfurullah hocam hatta eminim çok güzel insanlarsınız ama bir kamu görevlisinden mesai saatleri içerisinde foruma bakmasını istiyoruz:)
-
@althusser misal ben kamu görevlisi olmama rağmen mesai saatleri içinde giriyor muyum hiç foruma
-
Yayımlanmayan liste , her zaman değişime açıktır.
-
@captainblack daha önce benim de bir duyumum 26 Ocak içindi patladı ancak bu sefer ki personel genel müdürlüğü bünyesinde bir daire Başkanından(o da eski bir kaymakam)edindiğimiz bilgi soruşturmaların sürdüğü.. Başa döndüren bir bilgi daha...
-
Nihai liste hazırdan güv soruşturmaları sürüyora ışınlandık vatana millete hayırlı olsun dostlarım
-
Ben dedim o kadar şubatı unutalım diye:)
-
@captainblack Sana hak veriyorum hocam. 10-12 gün önce ne zaman açıklanır bilmiyorum ama 2 hafta daha açıklanmayacağını duyduğumu söylemiştim. O aralarda net açıklanacak yakın zamanda algısı olduğu için çelişki, moral bozma olarak yorumlandı. O günden sonra herhangi olumsuz bir duyumu paylaşmama(olumsuzdan kastım hemen açıklanma anlamında) kararı aldım. Çünkü liste kesin, kesin bakanda, şu tarih kesin duyumları daha inandırıcı geliyor ya da daha fazla inanılmak isteniyor.
-
Son aldığım duyuma göre daha mülakatlar başlamamış
-
@KaymakamAdaylıgı uğra bazen bize :))
-
Şubat ı da unutmayın , başa da dönmeyin
-
Yazılı sınav açıklanacağı zaman da çok beklemiştik bu sefer de uzun sürdü maalesef zaman öyle ya da böyle geçiyor da sonu güzel biter inşallah Allah yüzümüzü güldürür (Amin)
-
Bu arada böyle bir bekleyişte forumsuz mesai geçmez her boşlukta okurum affetmem
-
@taromisaki9 ahaha hocam yazılılar ne zaman açıklandı ki:D