2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
NÖTR nedir? sorusuna şu forumdan akademik bir kitap çıkar heralde
-
https:// www. memurlar. net/haber /726974/kaymakam-adayligi-mulakatlari-45-gundur-bekliyor.html hadi bakalım buna ne diyecez.
-
işte bu beni heyecanlandırdı hocam
-
@justice75 onlar genelde haber aldıktan sonra böyle haber yapıp açıklanınca biz haber yaptık açıklandı diye prestij yapiyorlar
-
aynen geçen sene de haberden sonra açıklanmıştı diye hatırlıyorum ben de
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@justice75 onlar genelde haber aldıktan sonra böyle haber yapıp açıklanınca biz haber yaptık açıklandı diye prestij yapiyorlar
Velhasılkelam zaman yakın
-
@can-mavi en geç haftaya cumaya kadar bu iş biter bence
-
@yeysaü bu hafta veya haftaya inan bilemem dostum , ama işte duyduklarım yazıyorum zaten
-
@can-mavi biliyorum kardeşim. Benim tahminim bu şekilde onu dedim
-
@yeysaü bilemem derken tahminim yok anlamında yazdım dostum , yanlış yazmışım :))
-
Memurlar tamamsa sıra trabzonlu bi arkadaşa geldi
-
@can-mavi hocam bana Hıncal Uluç’luk yapıyor demeyin ama Şubattan umudu kestim:)
-
Geçen sene 77 gün süren mülakat sürecinde son gğnlerde haber yapılmıştı,bu sene 45.gün bu haber varsa onlarada bilgi gelmiş demektir.
Sorarlarsa biz haber yaptık açıklandı... -
@althusser beklenti ye girmemek güzel bir şey tabi dostum , benim ki sadece tahmin diyelim
-
@Althusser seninki de kafayı rahatlatıcı bir düşünce hocam
-
@yeysaü zaten duyum muyum yok bende hocam unutmaya çalışıyorum unutamazsam dalgaya alıyorum zihnimi:) yine başka bir şeyle uğraşamıyorum ama stresi keyfe dönüştürüyor en azından:)
-
Kardeşler size müjdeli haberi vermek için üye oldum taze ve bizzat aldığım duyuma göre sınav cuma günü açıklanacak saat olarak bir bilgim yok. Hepiniz heyecanlısınız duyduğumu paylaşmak istedim hakkınızda hayırlısı olsun.
-
Ne hasta bekler sabahı...
-
@trabzonum61 Allahtan baska bisey iste @osaduman :))
-
@trabzonum61 Umarim trol degilsindir. Nice cumalar gordu buralar.