2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@trabzonum61, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi Cuma günü çok yüksek ihtimalle yayınlanacağı söylendi bana
Kardeşim şahsi düşünme ancak bu forumda daha hala yeni bir üyenin şu gun açıklanacak haberine inanacak kıdemli üyelerin olduğunu inanmıyorum.
-
@althusser Hala trol diyenler var beklemekten ne hale gelinmiş. Cuma gününü bekleyip göreceğiz arkadaşlar cuma günü siteye giriş yapacağım tekrar. O zamana kadar kendinize iyi bakın.
-
@trabzonum61 bekleriz dostum:) açıklanmasa da gel ama muhabbet ederiz:)
-
Arkadaşlar son kez tekrar ediyorum amacım trol sizi umutlandırmak dalga geçmek değil. Güzel bir duyum aldım ve gelip paylaştım. Kimseye yine de bir şey söylemiyorum. Siz de haklısınız kim bilir nice duyumlar gelip geçmiştir. İnşallah bu cuma bi son bulur bu iş.
-
@KaymakamAdaylığı bey bugün için bir ışık var mıdır?
-
@trabzonum61 şuan sürekli sorulan kaymakamadaylıgı da aynı şeyleri yaşamıştı,ben inanıyorum ve teşekkür ediyorum şahsi algılama
-
-
EntelektüelTürk 07 Şubat 2018 15:40
Sabrın sonu selamettir. Milli ve yerli seçmek için ciddi eleme söz konusu, yerinde ve meşru olarak. Kendinizden kuşkunuz yoksa, rahat olun. Sabırlı olun.memurlar. net haberi altında kişinin yazdığı yoruma bakınız...ne demek yerli ve milli seçmek? 307 kişi kadro yetmediği için elenecek gerçeği ortada iken onlar yerli ve milli değil mi?..bu kişi bir de devlet memuru, eski yorumlarına bakıldığında adliyede çalışıyor. mesai saatleri içinde forumlarda gezmesi ayrı bir ahlaki sorunsal iken (galiba bunu forumumuzda yazanlarda yapıyor, ama yanlış ise yanlış demeliyiz.).
-
@refik-soydam ihbar hattına şikayet yazdığım için yorum kaldırıldı, görülsün kişi diye buraya yazdım... bilelim...
-
@refik-soydam yani yanlış olabilir tabi ama memurların mesai saati içinde forumda gezmesine ahlaki sorun olarak bakmasın iyiydi
-
Vurun abalıya.. ah memur vah memur.
-
@can-mavi maalesef hocam, ücret alınan bir şey için ücret işi ile ilgilenmesini düşünüyorum, şahsi düşüncem tabiki katılmasını beklemiyorum (forum düşünce kısmını bu yönde beyan ediyorum, netliği yok sadece düşünce ve inandığım değer beyanı olarak kabul ediniz sadece...)
-
Trabzonlu birisi cuma açıklanacak diyorsa o sekmez hadi bakalım :):)
-
@refik-soydam hocam siz memur musunuz ? Calisiyor musunuz ?
-
@wicksell53 hayır hocam, aralık 2016 da işten ayrıldım(özel sektör idi o da)
-
@refik-soydam neye inanıp inanmadigina saygım var , ancak "ahlak sorunsali" biraz yersiz olmuş , arada bir yapıyorsun bunu (örneğin dünkü duyumcu söylemin) bence yapma , o zaman ben sana daha başka bir şey önereyim, mülakat için birileriyle görüşmüşsen tekrar git yanlarına desteğinizi çekin benden de , daha büyük bir sorunsali halletmek olursun kanımca
-
eğer ki memur başka bir iş ile ilgilenip işlerini aksatıyorsa haklısınız. Elbette siz de kendi düşüncenizi beyan ediyorsunuz ancak eğer ki kişi yaptığı işi aksatmıyorsa foruma girmesinin de ahlaki bir sorun gibi görülmesi yanlış bir bakış açısı diye düşünmekteyim.
-
@can-mavi dünkü duyumcu değil "dowland" kelimisini yükleyici olarak tabir etme sıkıntım, kişiye de özelden yazdım, kavramın cevrilmesinde sıkıntı, ifade duygusu forumda listenin yükleniyor işlerinden sorumlu tek kişi, en azından sorumlu kişisi (ci cu eki o işi eden anlamında) kavram farklı ve hatalı cevrilmesinden ibaret sadece..duygusunda sıkıntı (en azından art niyetli değil idi)
-
@refik-soydam bende kamuda calisiyorum su an ve emin olun yapacaginiz meslege gore degisse de bazen o kadar bos oluyorsun ki yapacak bir sey bulamayip dediginiz "ahlak sorunsalini" yasiyorsunuz. Bana gore soyleminiz yanlis ancak sahsi fikrinize saygim var. Kaymakamlik meslegi gibi yogun bir meslek yerine baska bir memuriyetiniz olursa yasayarak ogrenirsiniz diyebilirim.
-
@can-mavi ayrıca iciniz rahat olsun mülakat için tek bir kişi ile dahi görüşmedim..bunu tüm samimiyetimle söyluyorum, inanmamak elbette elinizde onu da ahlaki bulmuyorum..2010 da da bulmadım elendim olsun , lakin aradan geçen 7 yılda da değişen duygu olmadı onu da ahlaki bulmadım, kullanmadım, bulmuyorum da