2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@herhangibiri ahahah hocam çok gülsüm
-
"@herhangibiri EntelektüelTürk 07 Şubat 2018 15:40
Sabrın sonu selamettir. Milli ve yerli seçmek için ciddi eleme söz konusu, yerinde ve meşru olarak. Kendinizden kuşkunuz yoksa, rahat olun. Sabırlı olun."
yorum bu allah korusun elendiniz....e yerli ve milliler seçildi, dediklerinizde rahatsızlık hissetmeyecek misiniz...dediğim bu neyinden rahatsız oldun diyorsun.. sen rahatsız olmuyorsanız devam allah yolunuzu açık eylesin -
@refik-soydam latife kısmı da lütfen bensiz olsun, cevap hakkı doğurtmayacak şekilde latiflik olsun..
-
@refik-soydam dostum senin psikolojin şuan gerçekten normal değil gerçekten benim bunları ciddi olarak yazdığımı düşündüysen söylenecek bir şey bulamadım eyvallah
-
@herhangibiri ciddi yazdınız demedim latife kısmı benden uzak olsun dedim...lütfen...
-
Her hafta gelip cumayı işaret eden yeni üye aynı kişi mi acaba :))
-
@herhangibiri, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@refik-soydam Refik soydam yerli ve milli ifadesinden neden rahatsızdır?Yersiz ve yabancı kaymakamlar mı görmek istemektedir ? Refik bey ne yapmak nereye varmak istemektedir ? Arkadaşlar işin latifesi lütfen gereksiz bir şekilde tartışıp birbirimizi yormayalım zaten sor bir süreç geçiriyoruz kelimelerimize gerekli özeni gösterirsek böyle gereksiz tartışmalar içine girmez hedefe odaklanırız saygılar
sesli güldüm okurken Devlet Bahçeli'nin tonlamasını bile hissettim valla
-
Olayı düzeltmek için konuyu açıyorum ama siz kinayeli kinayeli laflar sokup düzeysiz bir konuşma yapıyorsunuz kusura bakmayın ama sizin karşınızda da çoçuk yok yani
-
@herhangibiri pardon ama ingiltere prensiyle mi konusuyoruz?
-
@stresliyim06 muhabbet buraya bağlayınca kabak tadı verdi
-
@stresliyim06 ne diyosun lan
-
Arkadaslar burdan KDGM uzmanliga basvuran var mi? Kac kisiyiz?
-
@stresliyim06 başvurdum ama 1 puanla kaçtı
-
@mülkiamir su sinavlar aciklansaydi kacmazdi hocam. Kurumlarin bu isleri koordineli bir sekilde duzene koymasi lazim artik.
-
Bende basvurdum giricem
-
@stresliyim06 KDGM Uzm.Yrd. Sınavina bende giricem. Ama insallah girmek nasip olmayacak
-
@daywalkers inşallah sayın Kaymakamım
-
@daywalkers Varmi bir duyum hocam
-
@keynes56 Hocam ben maalesef hiç bi yerden duyum alamadim. Aslinda aldim ama iki tarafta farkli seyler soyledi o yüzden hiç dinlendirmedim. Çunku bir yerden listelerde artik sona gelindigi muhtemelen hafaya Cumaya kadar bitecegi, bir yerden ise Marti rahat bulacagıni duydum. Iki tarafta farkli olunca bir sey yazmadim. Bekliyoruz artik herkes gibi.
-
Marta ne kaldı zaten