2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@althusser, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi daha bugün bambaşka konudan birisi referansın ahlakiliğine dem vurdu hocam açıklandığında kazanamayan öfkeli bir kısım illa ki referans aramamış gibi tepki gösterecek:)
dostum o bendim yahu :)))
-
@aday ne pepsi ne kola sadece 7gün mü diyoruz
-
@can-mavi yani söylemek istediğim alakasız bir konuda orası gösterilip argüman üretilirken konunun merkezinde ne düzeyde tartışmalar çıkar:) haa ben şahsen kaostan keyif alıyorum patlamış mısır alır izlerim ama herkes aynı şekilde davranır mı bilemem:)
-
@osaduman @KaymakamAdaylıgı daha iyi bilir
-
@althusser dostum sınav gününden itibaren farkinsasindir ki kaos izlemekten hiç hoşlanmam , doğrudan koşun içine girerim bu arada konu ahlakilikten açılmışken cevabın ahlaki risk olduğunu tekrar hatırlatırım
-
@can-mavi ahaha:D ben iktisat bilmem hocam ördek gibi iktisatsız girdim sınava:)
-
@althusser ya ne günlerdi , 5 ay hangi ara geçti
-
@can-mavi forumla geçti valla:D
Birazdan foruma ilan-ı aşk edecem böyle giderse:) -
@althusser olsun biz dinler destekleriz
-
@can-mavi ben o süreçte nişan falan attım forum olmasa halim dumandı:)
-
@althusser haydaaa , sonra barıştınız mi
-
@can-mavi yok hocam bitti gitti. Arkadaşlar özür diliyorum bir an yazıverdim özel hayatla baymıyorum sizi:D
-
KaymakamAdaylığı arkadaşımızın mesajı bir tek ben mi anlamadım.tamam her şey güzel de ee yani sonuç ne şimdi ?
-
@althusser önemli değil dostum o zaman diyelim ki düğün dernek kapısını kapatan Allah ınsallah kaymakamlık kapısını açar
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@althusser önemli değil dostum o zaman diyelim ki düğün dernek kapısını kapatan Allah ınsallah kaymakamlık kapısını açar
Bu arada kaymakamlık için dua ettiğim son kişisin, çünkü farkettim ki en az 100 kişiye ınsallah kazanırsın dedim , kendimi dışarı itiyorum
-
@taromisaki9 sen umudunu yarına sakla temalı yine hocam:)
-
@taromisaki9 yani kendisi sonuç yakın diyor dostum
-
Memurlar haberi kaldırmış galiba gezindim sayfalarda görünmüyor
-
@can-mavi Allah razı olsun hocam ikimizden birisi olacaksa bence sen olmalısın:)
-
@althusser, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@can-mavi Allah razı olsun hocam ikimizden birisi olacaksa bence sen olmalısın:)
Yok kardeşim Estağfurullah , Allah en çok hak eden 100 kişiye olumlu sonuç nasip etsin inşallah