Arkadaslar @canmavi arkadaşımız özelden uyum kursunda daire baskaninin temmuzda olacagini söyledi kendisine haber vermeden yazdim ama kendiside yazacaktir uygun olduğunda
aday tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@cevatcobanli444 bi ara bu carsamba cuma kesin aciklancak saglam duyum demistin saglam olmadigini anladin tekrar san duyum verene nasil inanabiliyorsun ilginç
-
@göktürk arkasında olmazsa süreç netleşti demez diye düşünüyorum 12 gününde 5 günü gitti zaten
-
RE: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani
@KaymakamAdaylıgı birşey söylüyosa inanmak gerekir artık bunu net olarak anlamışızdır... Insallah mülakat sürecinde burada olur
-
@selmanersoy cumaya dair duyumunuz vardı unutmadık:)
-
@KaymakamAdaylıgı bu akşam ve bu haftasonu için yorumunuz nedir
-
@mg_ kadın sayısı fazla olacak diye değil olması gereken icin atilan adımlardır yanlış olan eski teamüllerdi bayan adaylari rakip olarak görmemeliyiz 2 yada 3 sayisina alıştığımız için 10 çok geliyo ama değil sonuç bakanlığın takdiridir hakkimizda hayırlısı olsun
aday tarafından gönderilen son iletiler
-
@kaymakamadaylıgı siz duymuşsanız kesindir
-
@KaymakamAdaylıgı birşey söylüyosa inanmak gerekir artık bunu net olarak anlamışızdır... Insallah mülakat sürecinde burada olur
-
@27ömer27 ne yapacakları bello forumda kalıp duyumları takip etmeye devam edecekler bu olanların tek sebebi işsizlik:)
-
@city-of-justice takibindeyiz derken ekip misiniz
-
Yaa biri yardim etsin imar ve özelleştirme kanuna calisan oldumu olduysa onemli gorulen yerleri yazabilirmisnz
-
Türkiye uluslararası ceza mahkemesine tarafmidir