TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar

2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

DİĞER
    kaymakamlık 2018
    589
    10069
    1481886
    Daha fazla ileti
    • En eskiden en yeniye
    • En yeniden en eskiye
    • En çok oylanan
    Cevap
    • Yeni başlık oluşturarak cevapla
    Cevaplamak için giriş yapın
    Bu başlık silindi. Sadece başlık düzenleme yetkisi olan kullanıcılar görebilir.
    • H
      hasbayburtlu Son düzenleyen:

Anlatamadığımız şu arkadaşlar 20 gün sonra zaten herkese açıklanacak bir sınav sonucunu erkenden öğrenmenin tek bir sebebi olabilir. Düşünün siz karar verir bu hususta son iletimdir biz gerekli girişimlerde bulunduk takibini de yapacağız. hayırlı günler diliyorum.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 3
      • A
        Ayıntap @popescu Son düzenleyen:

@popescu çok ama çok haklısın kardeşim

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
        • S
          Sinav1453 Son düzenleyen:

Bu 73 ile kapatma olayı kesin mi bu kadar hararetlenmiş forum

• 2
            27ömer27 Son düzenleyen:

Yahu arkadaş daha sınavın 73 ile kapattığını kesin olarak bilen yok ortalığı velleleye verdiniz. Nerden belli bunu yazanın doğru yazdığı ya trolse veya hocanın tahminini kesin gibi yazıyorsa.
            Ayrıca @can-mavi arkadaşa da yüklenmeyelim bu platform duyum için kurulmuş bilgi paylaşımı platformu ve kim ne duymuşsa yazıyor. Hemen ortalığı velveleye vermeyelim sonuç açıklandığında eğer 73 ile kapatmışsa o zaman söylersiniz ve şikayet edersiniz cimere ya 73 ile kapatmazsa bu kadar kişiyi zanaltınsa bırakanlar ne yapacaklar.

A 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
            • A
              aday @27ömer27 Son düzenleyen:

@27ömer27 ne yapacakları bello forumda kalıp duyumları takip etmeye devam edecekler bu olanların tek sebebi işsizlik:)

• metinoktay
                metinoktay Son düzenleyen:

Eğer ysk sınavı 82 ile kapatırsa durum netlesır. O sınavı da mı osym yaptı ?kusura bakmayın bilmiyorum da. Ortada bir emek hırsızlıgi açıkça yok ama burda yazilanlar doğru çıkarsa ki tekrar edeyim hiç sanmıyorum osym den böyle bir bilgi çıkışı olduğunu güven sorunu oluşur. O da gözardı edilmeyecek bir sıkıntıdir

F 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                • I
                  idyah Son düzenleyen:

Arkadaşlar benim aklıma takılan bi durum vardı Ysk forumunda da yazdım.
                  Bu bilgi sızdırmayı becerebilen hoca her kimse ya da hocanın dışındakiler her kimse bu bilgiye ulaşabiliyosa eğer sınavların hesaplanma yöntemini de bilirdi. Olaylar karışınca hoca benim şahsi fikrim demiş velhasıl öyle diyelim içerden okunduğuna kadar herkesin ulaşamayacağı bilgiye ulaşan hoca emin olun Ösym'de çalışan herkesin bilebileceği hesaplama yöntemini de öğrenir ve açıklardı. Birileri ortalığı karıştırmaya çalıştı ve başardı bana kalırsa kulak asmayın mülakata kalacağını hissedenler ders çalışmaya devam etsinler moral bozmasınlar.

Homo homini lupus !

• engin0516
                    engin0516 @hasbayburtlu Son düzenleyen:

@hasbayburtlu neden adam sana iyilik yapmaya çalışmıs merakınız giderilsin diye taban puanın bıldırılmesının kıme ne zararı var ama sundan bahsediyorsan gizli kalması gerekn bazı seyler ortaya cıkabılıyorsa sorularada ulaşılabılır mantıgın warsa bu durumda daha acık sekilde belirtmelisn ama bence taban puan öğreniliyorsa sınav sorularınıda öğrenırler mantıgı mantıklı değil alakası yok bence sınav sorularının bilinmesi olabilir ama aradaki bağı taban puan öğrenme ile kurmak mantıksızlık bnce

• F
                      foucault @metinoktay Son düzenleyen:

@metinoktay hocam evet osym yapti. Ayni gundu ve yine 27sinde aciklanacak kaymakamlikla ysk ayni gun. Ayni kader. Anca bu sinavlardan biri erken aciklanirsa durum ortaya cikar yoksa sabir.

metinoktay 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                      • J
                        James Buchanan Son düzenleyen:

sınav soruları elinde olan var mı? özelden atabilirseniz..

J 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                        • P
                          posof.furkan Son düzenleyen:

Arkadaşlar, iktisat 3. Sinifim henüz, ancak tam kaymakamlık için çalışmalara başlamayı düşünürken karşıma "kumuda 5 yıl memurluk yapma şartı" ile ilgili haberler çıktı.sizde 2 ay önce bu konuyu tartışmışsınız, son durum nedir? Konu açıklığa kavuştu mu? Kaymakamlık sınavına çalışmayı başlamadan bırakmalıyım yoksa eski sistem devam edecek mi?

T 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                          • T
                            Tardukağan @posof.furkan Son düzenleyen:

@posof-furkan Derece ile fakülteni bitirmek varken, 2 yıl öncesinden bu sınava hazırlanmak bana pek mantıklı gelmedi. Kaymakamlık sınavını sistemli olarak 4 ay çalışırsan çok rahat halledebilirsin zaten, o zamana kadarda şartlar belli olur zaten.

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                            • J
                              James Buchanan @James Buchanan Son düzenleyen:

@james-buchanan, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

sınav soruları elinde olan var mı? özelden atabilirseniz..

• metinoktay
                                metinoktay @foucault Son düzenleyen:

@foucault, içinde söyledi: 2018 Kaymakamlık Sınavı İlani

@metinoktay hocam evet osym yapti. Ayni gundu ve yine 27sinde aciklanacak kaymakamlikla ysk ayni gun. Ayni kader. Anca bu sinavlardan biri erken aciklanirsa durum ortaya cikar yoksa sabir.

Teşekkür ederim .

• M
                                  merasim34 Son düzenleyen:

ösym sınavlarında sapma olmaz diyen de.
                                  yani ben klasik sınavda bile virgullu puan aldım adam test sınavında olmaz standart sapma diyor.
                                  dguy sınavında da 80 kusurle kapattığını söylediler önceden ve doğru çıktı.
                                  muhtemelen bu 73 muhabbeti de doğrudur.
                                  muhtemelen de 73 puandır.net degildir

Kürşad’ın Gür Sesiyle
                                  İndik Tanrı Dağından

1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 1
                                  • R
                                    refik.soydam Yasaklı @Ronaldo Son düzenleyen:

@ronaldo bu işin patronu ösym... adamlar uygulamayacağim diyor hocam biz kafamıza göre mı konuşuyoruz ki..

• C
                                      circassian Son düzenleyen:

Allah sonumuzu hayır etsin bu sınavdan en çok ders çalışanlar zarar görecek galiba 😞

• R
                                        refik.soydam Yasaklı @metinoktay Son düzenleyen:

@metinoktay deliren biri savcılığa gidecek:D sonunda.. herşey ortaya çıkacak.. 🙂

metinoktay 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                        • metinoktay
                                          metinoktay @refik.soydam Son düzenleyen:

@refik-soydam 😀😀valla ona doğru gidiyor is.biz yine de sınavı hazırlayan hocalara da osym ye de güvenelim bence. Dediğim gibi hiç sanmıyorum tabanı sizdiracaklarini. Emin olun sınav açıklanma tarihi belli olmasa hiç kimse onu bile ogrenemezdi.

• K
                                            kemal_lok Son düzenleyen:

Mart 2015 teki ve geçen senedeki sınavda standart sapma var, bu iki sınav arasınfa yapılanları bilmiyorum, ama standart sapma %99 vardır. Şu netle kapandı yoeumu da yanlış bana göre açıklansın şu netle kapandı diyebiliriz.bana kalırsa 77-79 arası bi puanla kapatacak gibi duruyor.

R 1 Cevap Son cevap Cevap Alıntı 0
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 366
                                            • 367
                                            • 368
                                            • 369
                                            • 370
                                            • 503
                                            • 504
                                            • 368 / 504
                                            • İlk ileti