2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@can-mavi amin hocam inşallah
-
@osaduman, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Memurlar haberi kaldırmış galiba gezindim sayfalarda görünmüyor
Yanlış anons var imiş.
-
Şuraya bir dipnot düşeyim; memurlar 9 eylül sınavı 1 aydır aciklanmiyor diye haber yapmış 17 ekim tarihinde sınav 20 ekimde açıklandı , yani sağlam istihbarat alıp prestij yapiyorlar
-
Memurlar.nette yanilamaz mı
-
@can-mavi, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Şuraya bir dipnot düşeyim; memurlar 9 eylül sınavı 1 aydır aciklanmiyor diye haber yapmış 17 ekim tarihinde sınav 20 ekimde açıklandı , yani sağlam istihbarat alıp prestij yapiyorlar
Aynen bende bunu yazacaktım yazılı sınavda da aynısı olmuştu haber yapıldıktan bir kaç gün sonra açıklanmıştı. @KaymakamAdaylıgı nın tarih biçmesi, memurların haber yapması ve sizin ciddi duyumlarınız ve inancınız beni de umutlandırdı. Ama içimden bir ses haftaya açıklanacak diyor ki 6.hissim kuvvetlidir. Yazılının açıklanacağı gece hiç uyuyamamıştım açıklanacağı içime doğmuş gibi
-
@captainblack, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Memurlar.nette yanilamaz mı
Haber duruyor.sadece anasayfanin ust kosesinden kalkmis..
-
Ama inşallah bu hafta hayırlısıyla nihayete erer.
-
Kazansam da kaybetsem de yazarım buraya dile kolay 5 aydır neredeyse her gün kader birliği yaptık. Ana babamız dahil kimse bu süreci birbirimizden daha iyi anlayamaz. Hedefi gayesi aynı olan idealist arkadaşlarımızı kazandılar ise tebrik, kaybettilerse teselli etmemiz gerek diye düşünüyorum.
-
arkadaşlar İlk mülakatı olanlar kimler
-
@mülkiamir aynen öyle dostum,zaten daha önceki haberlerine de bak hep aynı durum
-
Ben de kaybedersem kazananı tebrik eder, kazanırsam da buraya yazar ve inşallah vakit buldukça peşimizden gelecek arkadaşlara yardımcı olurum.
-
@neomonetarist, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Kaymakamlık için soruyorsun kardeşim ben ilk defa girdim kaymakamlık sınavına , ama genel manada soruyorsun birkaç uzman yardımcılığı 2 defa hakimlik olmak üzere 6 mulakat
-
@neomonetarist, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
İlk kaymakamlık mülakatı
-
@yeysaü, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Ben de kaybedersem kazananı tebrik eder, kazanırsam da buraya yazar ve inşallah vakit buldukça peşimizden gelecek arkadaşlara yardımcı olurum.
Aynen foruma bir vefa borcu olur bence insanda
-
Hatta olursa kaynakları veririm bir arkadaşa evde yer açılır kpss a kitaplarından kitaplık doldu taştı rafa kaçak kat çıktım
-
@neomonetarist aynen ilk tecrübe hocam
-
@mülkiamir, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Hatta olursa kaynakları veririm bir arkadaşa evde yer açılır kpss a kitaplarından kitaplık doldu taştı rafa kaçak kat çıktım
Bak onu ben de yapacağım , hatta daha sınav sonucu açıklanmadan ford an bi arkadasa söz bile verdim
-
Forumdan *
-
Bugün de gelmiyor belliki
-
@taromisaki9 çok büyük bir ihtimalle