2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@wicksell53 sizin için bu ise hata yoktur, iş aksatması olarak kullanmadım hocam, onu edecek kişiye hiç denk gelemdim, hiç de ihtimal asla vermedim, sadece kişisel uygun bulmuyorum, okadar ötesi değil yani...
-
@refik-soydam anladim hocam eyvallah
-
@refik-soydam memur ücret değil aylık alır bu birincisi hocam, ikincisi kimsenin işini kimse yapmıyor bu süreçte forumda telefon görüşmesiyle geçen vakit yasak vs değil. Aylığın hakedilmediği iddiasına girer büyük vebal iyş düşünmek lazım.
-
@tulinckk aylığı hak etmedi de demedim, lütfeni kavramı genişletmeyelm, ben bu konuyu 80 milyona sunalım memur mesai saatleri içinde başka bir şeylerle ilgilensin doğru mu yanlış mi diye? sonucunun yanlış olduğunu toplumun çoğunluğunun yanlış kabul ettiği bir şeyinde ahlaki olmadığını söyledim. sadece bu yargısal içinde kullandım, ahlak ve ücret gibi kavramalrı genişleterek konuyu bu merkezden çok daha saçma bir yere vardırabiliriz, söylemek istediğim sadece bu ötesi kişisel düşünceniz ile genişletilmiş yargılar ve sahsiniza aittir. benimki sadece bu "toplumun genelinin yanlış bulacağı bu eyleme yanlış " demek okadar ötesi yada farklı duygusu yok
-
@refik-soydam siz başka bi platformda ben sınavı kazanamadım diye beyan edip burada kazandım demiştiniz değil mi? Devlet memuru bir arkadasa ise yüklenici (bence alaycı bir tabir) değil mi hocam? (Bu arada memur felan da değilim)
-
konu saldırı merkezli devam edecek belli...yazmanıza gerek yok cevap vermeyeceğim ve yazmayacağim da....kavramlar sizin için yanlış olmayabilir benim için yada genel için yanlış gördüğüm için yazdım. özür dilerim... (bu özür sadece dillendirmem için, dilimden öncesi duygum da şahsima aittir. allaha emanet olunuz...
-
@görünür-el bu mevzu nedir?
-
Arkadaşlar gerilmeyin böyle yerlere yazarken kelimelerin cımbızla seçilip yazılması daha uygundur. Belki arkadaşımız iyiniyetli o sebepten gereksiz tartışmalara lüzum yok diyorum. Herkes cumaya odaklansın:):)
-
Yazı dolmuş ben de bir şey var zannettim.bi durun şu an sonuç bekliyoruz
-
@görünür-el o zamanki yazan herkese dediğim gibi buyurunuz özele, neden o platformda öyle bu platformda böyle açıklayayım.. ikincisi yüklenici kavramı muhatabının eski mülakat sürecinde yazdığı yükleniyor kavramından esinlenerek yazılmış HATALI kullanılmış bir ifade, ya da muhatabının ifadesi ile "daha yaratıcı olabilir" bir yargı...kimsenin art niyetliliğini sorguladığımdan değil, ya da buradan kimseye hakaret edeyim diye değil...lütfen...
-
@KaymakamAdaylığı beeeyyyy siz yazmadikca ortalik karisiyor. Lutfen yazinizzz...
-
Vaziyet alalım burası birazdan karışacak
-
@kaymakamAdaylıgı hocam internet paketi azaldı ek paket almaya değer mi çıkar mı bugün bi şey
-
@osaduman, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@kaymakamAdaylıgı hocam internet paketi azaldı ek paket almaya değer mi çıkar mı bugün bi şey
Halimiz duman
-
Yeni hesap açanların da hepsi bir duyum ile gelip belli bir tarih veriyor. Şimdi de yeni biri gelmiş bu hafta Cuma günü kesin açıklanacak diyor komedi gibi yemin ediyorum yaa... refik.soydam arkadaş sende memurun mesai saatleri içinde foruma girmesini ahlaksız olarak nitelemiştir. Memur işini yapıyorsa işi aksatmıyorsa istediği yere girer ve çıkar, bunun ahlaksız olup olmadıgını sana kalmadı sen işine bak, boyunu geçen paylaşımlar yapma...
-
@timuçin benim attığım dikişi kimse sökemez ulennn:)))
-
@refik-soydam hocam muhakkak özeliniz vardır. Aynı şekilde memur olan arkadaşın özel durumu olabileceği gibi. Belki o an boştur? Belki yolluk izindedir? Belki eğitimdedir ara verilmiştir? Direkt bi kavram üzerinden gitmek hakkaniyetli mi sizce? O açıdan bakarsak sizde yalancı durumuna düşüyorsunuz 2 Farklı şekilde yazarak(böyle bir ithamım yoktur yanlış anlamayın örnek amaçlı) lakin özel bir durumunuz olduğu için size hemen yalancı demek hakkaniyetli olmaz. Aynı şekilde o arkadaşı direkt itham etmek gibi. Umarım anlatabilmişimdir. Amacım polemik yaratmak ta değil. Arkadaşı veya memurları savunmakta değil.
-
Delinin bir kuyuya bir taş atmış kırk akıllı çıkaramamış. Bırakın saçma sapan şeyleri konuşmayı Gündemi değiştirmeyin. asıl işimize odaklanalım
-
@görünür-el ayrıca bu kavramı kullandığim kişi memurlar nette yorum eden, adliyede sürekli çalıştığını söyleyip 1 aydır takip ettiğim kişi yorumların tümü mesai saatleri içinde...buradakilere hitaben yazmadım yazdığı yoruma bak (sildirdim) kullandığı kavrama bak manasından ayzdım herkes farklı yerden üzerine aldı...kişi eğer aylardır mesai saatlerine sürekli denk gelen, mesai birince yazmıyorsa benim için bir soru işareti vardır bunu yazdım? dediğim arkadaşı takip ediniz memurlar.netten sürekli mesai saati içinde yazıp duran kişi olduğunu göreceksinizdir, zati...burada da boş mu dolu mu sürekli boş olsa gerek (adliyede nasıl boş oluyorsa demek istedim)
-
@refik-soydam Refik soydam yerli ve milli ifadesinden neden rahatsızdır?Yersiz ve yabancı kaymakamlar mı görmek istemektedir ? Refik bey ne yapmak nereye varmak istemektedir ? Arkadaşlar işin latifesi lütfen gereksiz bir şekilde tartışıp birbirimizi yormayalım zaten sor bir süreç geçiriyoruz kelimelerimize gerekli özeni gösterirsek böyle gereksiz tartışmalar içine girmez hedefe odaklanırız saygılar