Beyler birbirimizi kırmamaya özen gösterirsek daha verimli paylaşımların yapılacağı kanaatindeyim.Bu naçizane tavsiyemden sonra asıl konuya gelir isek, bu iş önümüzdeki cuma büyük ihtimalle neticelenecek en kötü haftaya kesin lakin bu cumada açıklanabilir duyumum sağlam kaynaktan.
justice75 tarafından gönderilen en iyi iletiler
-
RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Arkadaşlar aldığım bilgiye göre 106. dönem kaymakam adaylarını il stajları için mart ayının 10 unu gibi işe başlatacakları.Ne zaman açıklanacağını artık siz tahmin edin ama en erken şubat sonu, en geç mart 10 da iş başı yapılacağı kesin bilgi.
-
https:// www. memurlar. net/haber /726974/kaymakam-adayligi-mulakatlari-45-gundur-bekliyor.html hadi bakalım buna ne diyecez.
-
Vay be ne çabuk unutulduk! İl stajlarına Mart başı veya Şubat sonu gibi başlatacakları yönünde İlk duyumu aktaran ben olmam ile birlikte adımının eshamesi geçmiyor. Binaenaleyh bu tarihe istinaden Ocak ortaları gibi muhakkak açıklamaları gerekiyor, planladıkları takvimi tutturabilmeleri açısından. İnşallah hepimiz için hayırlısı olur,407 kişiden sadece 100 kişi nihai başarı listesine girecek 307 kişinin hayalleri bir başka bahara kalacak.Umarım her şey olup bittiğinde Can Mavi arkadaşımızın da dediği gibi hak eden 100 kişi muradına ermiş olur.
-
@mülkiamir Kardeş sana kim demişse ona bence bir daha sor. Bakan bey Sinop'ta ki kongreye katılmadı bakan yrd gitti sadece.Biz tabi yine o aralıklarda bekliyoruz ona inanıyoruz özellikle kendi almış olduğum duyuma inanarak ama dediğim gibi sen o arkadaşına 30 aralıkta ki Sinop kongresine gitmiş mi gitmemiş mi bir sor bakalım ne diyecek O esnada Bakan Bey Diyarbakır'da idi derse söylersin.
-
Hafta sonu biz yokken bayağı bir evham yapılmış okuduğum kadarıyla. İyi ki bakmamışım foruma yok yere kalbimizi yormuş olacaktık. Velhasıl kelam arkadaşlar sizinde biran evvel açıklanmasını istediğiniz gibi bende istiyorum fakat daha öncekinden farklı bir şey diyemeyeceğim. Bu hafta özellikle 10 undan sonra ki günlerde her an açıklanabilir.Umarım bu güzel ve bir o kadar da heyecanlı olan bekleyişimiz nihayetlendiği vakit muradına ermiş kişiler oluruz.
-
Arkadaşlar bilhassa bakanlığın içinde uzman olarak görev yapıp sınavı kazanmıs olanlardan ben ve gruptaki arkadaslarım adına istirhamım bir bilgi duyum vs olursa yada kulagınıza çalınan mülakatlarla ilgili herhangi bir şey bizi de bilgilendirirseniz müteşekkir olurum.
-
@mülkiamir Yanlış anlamanı istemem kardeş sen sana söyleneni yazdın buraya onda sıkıntı yok ama haber kaynağında var bilgilendireyim
-
@conmaynard Aynen dediğiniz gibi bu cuma ama inşallah haftaya ki cumaya kalmaz.Çünkü yukarıda da belirttiğim gibi bana söylenen bu cuma olmadı haftaya cuma kesin açıklanacağı yönünde. Dediğim gibi en geç haftaya bitmiş olacak bu mülakat stresi umarım hepimiz için en hayırlı şekilde nihayetlenir bu süreç.
-
Velhasıl kelam beyler şuana kadar ki duyumlarımızın hepsi çöp.Ben burada safiyane bir şekilde duyduğu bilgiyi bizimle paylaşan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.Bundan sonra ki duyumların da artık ne kadar sağlıklı olacağı muamma olduğu için biz en iyisi mi sohbet havasında şu tatlı ama bir o kadar da gergin günlerimizi geçirmeye bakalım zannımca.
justice75 tarafından gönderilen son iletiler
-
Bizde kısa sapı çektikNasip değilmiş diyelim.
-
Velhasıl kelam beyler şuana kadar ki duyumlarımızın hepsi çöp.Ben burada safiyane bir şekilde duyduğu bilgiyi bizimle paylaşan arkadaşlara da teşekkür ediyorum.Bundan sonra ki duyumların da artık ne kadar sağlıklı olacağı muamma olduğu için biz en iyisi mi sohbet havasında şu tatlı ama bir o kadar da gergin günlerimizi geçirmeye bakalım zannımca.
-
https:// www. memurlar. net/haber /726974/kaymakam-adayligi-mulakatlari-45-gundur-bekliyor.html hadi bakalım buna ne diyecez.
-
@conmaynard Aynen dediğiniz gibi bu cuma ama inşallah haftaya ki cumaya kalmaz.Çünkü yukarıda da belirttiğim gibi bana söylenen bu cuma olmadı haftaya cuma kesin açıklanacağı yönünde. Dediğim gibi en geç haftaya bitmiş olacak bu mülakat stresi umarım hepimiz için en hayırlı şekilde nihayetlenir bu süreç.
-
Beyler birbirimizi kırmamaya özen gösterirsek daha verimli paylaşımların yapılacağı kanaatindeyim.Bu naçizane tavsiyemden sonra asıl konuya gelir isek, bu iş önümüzdeki cuma büyük ihtimalle neticelenecek en kötü haftaya kesin lakin bu cumada açıklanabilir duyumum sağlam kaynaktan.
-
Şu cumaya kadar da bekleyelim de ondan sonrası Allah kerim. Böyle eli kulağında açıklanacakmış gibi beklemek olmuyor.
-
Hafta sonu biz yokken bayağı bir evham yapılmış okuduğum kadarıyla. İyi ki bakmamışım foruma yok yere kalbimizi yormuş olacaktık. Velhasıl kelam arkadaşlar sizinde biran evvel açıklanmasını istediğiniz gibi bende istiyorum fakat daha öncekinden farklı bir şey diyemeyeceğim. Bu hafta özellikle 10 undan sonra ki günlerde her an açıklanabilir.Umarım bu güzel ve bir o kadar da heyecanlı olan bekleyişimiz nihayetlendiği vakit muradına ermiş kişiler oluruz.
-
@mi̇a106 Ben zaten herhangi bir sitemde bulunmadım sadece olanı söyledim, foruma yazan arkadaş duyduğunu pekala yazmış sağolsun böylelikle bize de konuşacak malzeme çıktı.Bekle bekle zaman geçmek bilmiyor.Gerçi Einstein'da dediği gibi Delilik benimkisi "aynı şeyi tekrar tekrar yapıp farklı sonuçlar beklemek."
-
@mülkiamir Yanlış anlamanı istemem kardeş sen sana söyleneni yazdın buraya onda sıkıntı yok ama haber kaynağında var bilgilendireyim
-
@köykorucusu 30 aralıktan bahsediyoruz biz kardeşim bugünden değil.