2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@selmanersoy Ertuğrul Gazi alpleriyle cenk hazırlığında hocam:)
-
@serdaristanbullu hocam olaya hakim olduğu kesin Geçen sene birazdan açıklanacak dedi açıklandı eylül sınavını önceden söyledi 2018 sınavı için tarih bile verdi benim için bunlar kafîdir. Bana dediği en iyi ihtimal haftaya sizde sorabilirsiniz .
-
Beyler keyfinize bakın. Sonuçlar açıklandıktan sonra yazacak konu başlığı pek olmayacak gibi gibi.
-
@newplanet üzerine alınanmana gerek yok , kaldı ki bu foruma üye olup ve mülakata girip de mülakat sürecini çok kolay öğrenebilecek kişilerin olduğunu biliyorum , kimse duyumu olmayana veya bir şeyler duymayan laf söylemedi, bu sebeple böyle tepki vermen gerek yok dostum
-
iyi başlayan forum yolculuğu gittikçe sıkıntılı hal almaya başladı, birbirimizi buradan uzaklaştırıyoruz....(ben dahil herkese sözüm)
-
@refik-soydam o zaman en iyisi açıklansın biran evvel , kazananlar uyum eğitiminde , Kazanamayanlar ise 2018 başlığında tatlı tatlı sohbet etsin :))
-
@kd6 aynen hocam sizin gibi düşünüyorum , haftaya rahatsız ederiz inşallah artık.
-
Onu bunu bırakın da söyleyin bakalım , aramızdan kazanan olursa gerçek ismini yazacak mi buraya söyleyin bakalım :))
-
@can-mavi bugünkü gidişattan sonra içtenlikle yazma işi biraz cesaret ister:) dillendiren ne olursa olsun, onun bunun adamı vs :):):) (zihin okuma değil derdim ama sıkıntılı bir son olacaksa da sessizce kaybolmak en makul olanı gibi duruyor, en azından oraya doğru gidiyor...
-
@can-mavi benimki pek saklı değil hocam
-
@can-mavi bu konuda rahatım 17 aralıkta girdim başkada adaşım var mı bilmiyorum ️
-
Bem 5 senedir sırf kpss vs takip etmek için açtığım face sebebiyle nick kullandım , öyle de kaldı sonra
-
@refik-soydam sessizce kaybolmaya gerek yok dostum , eğer ki kazanamazsam bundan önce yazdığım gibi "ben kazanamadım kazananlara hayırlı olsun Allah yollarını açık etsin " yaza bırakırım ne de olsa alıştık
-
@can-mavi dostum sen de bende foruma ismimizi yazıcaz aciklanica
-
@daywalkers ınsallah dostum, yazılı sınav açıklanınca 6. Hissini kuvvetli olduğunu anladım ama yine de hayırlısı tabi
-
Forumunsicak tutmak lazim..
Konu acayim..
Mulakat gunu komik, garip gecen farkli biseye tanik olan oldu mu.. o gunleri konusalimBn bakanligin icinde kayboldum lanet ettim bati kapisina..
-
Beyler birbirimizi kırmamaya özen gösterirsek daha verimli paylaşımların yapılacağı kanaatindeyim.Bu naçizane tavsiyemden sonra asıl konuya gelir isek, bu iş önümüzdeki cuma büyük ihtimalle neticelenecek en kötü haftaya kesin lakin bu cumada açıklanabilir duyumum sağlam kaynaktan.
-
35 yaşındayım benim gibi olan var mı bilmiyorum sonuç ne olursa olsun bırakıp gidiyorum sadece bu anı yaşıyorum keyfini alıyorum şu an eşimde beni takip ediyor burdan
Biricik eşim seni çooook seviyorum ️ -
@makif34 tebrik ediyorum seni kardesim önce aile.
-
@kaya06 tşklr