TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. bfroki
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 205
    • En İyi 45
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

bfroki

@bfroki

75
    İtibar
    2058
    Profil Görüntülemeleri
    205
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

bfroki Takip etme Takip Et

bfroki tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları

@kd6 balkonu yıkattım hanıma listede olursam mahalle sakinlerine balkon konuşması yapacağım...😃

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@can-mavi ben 13ünde girdim mülakata forumdan bihaberdi çoğu aday ne forumu falan dediler sorduğum 3-5 kişiden sonra vazgeçtim, sormayı bıraktım. O gün en ilginç hikayede bana aitti 12 aralıkta kızım oldu ve ben kızımı ve eşimi hastanede bırakıp yollara düştüm mülakattayken de hastenedeydiler. Kendini tanıtma bölümünde önümüzdeki kağıtlarda 1 çocuk babası yazıyor ama dün itibariyle 2 deyince hava değişti birden şaşırdılar böyle kaç kişi vardır ki mülakat tarihi boyunca 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki
    • RE: 2017 Kaymakamlık Sınavı

Zaten köy bütçesi yazarken aklıma köy sandığı da Kemal Sunal'ın filminden geldi Dokunmayın Şabanıma filminde Ahu Tuğba ile oynadığı paraları o topluyor minibüste para üstü yok arkadaşlar para üstü köy sandığına diyor ya bırak deyip garanti olsun deyip koy bütçesi yazdım. Cevabı ittim elimle...

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@can-mavi arkadaşlar şimdi bir duyum aldım çok sıcak 26 Ocakta açıklanacakmış dendi ... Söyleyen de ben bu tarihi duydum Dedi...

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@captainblack daha önce benim de bir duyumum 26 Ocak içindi patladı ancak bu sefer ki personel genel müdürlüğü bünyesinde bir daire Başkanından(o da eski bir kaymakam)edindiğimiz bilgi soruşturmaların sürdüğü.. Başa döndüren bir bilgi daha... 😞

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@sirius @kuralo o sorunun cevabının kartel olduğunu düşünüyorum hem de inanılmaz bir şekilde eminim sınav esnasında da direk yazdım oligopol piyasalarının sorulduğunu hissettim ilk defa bir arkadaş yazdı dışsallık maliye konusu diye helal olsun @Sirius kardeş

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@dolaylı-tümleç aynı kısır döngü devam birazdan dışlama etkisi de kabul edilir crowding-out yazdıysan muhabbeti başlar en sonunda da ödenti sorusu dışsallık mı dışsal eksi ekonomiler Dedi mahfi hoca dışsallık ile farklı şeyler falan filan ... 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@sofuoglu bende de özgünlük ve farkındalık dedim "farkındalık" birşey bulamadığım için yazdım bende yarım puan hesaplıyorum...

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@mehmed-kemal bir kelime ile istenen kalın çizgi sorusuydu yazar özellikleri de ay ı şekildeydi tek cümle ile istenen de resim sorusuydu.

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@bf24 film vardı parçada kesin... Sinema daha mantıklıydı o kısma. Yazarken allıma Vizontelede Cem Yılmaz'ın sahnesi geldi hamamdaki:) sinemanın yerini tutar mı kardeşim...

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

bfroki tarafından gönderilen son iletiler

@scotty bende anlamadım ki zaten ben demiyorum salıyı dendi diyorum dikkat edersen.

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@can-mavi arkadaşlar mülakatımıza giren 3 isimden birinden direk alınan bilgi; herşeyin bittiği, prosedür işlerinin kaldığı en geç salı gününe kadar salı dahil kamuoyuna duyurulacağı bilgisini almış bulunmaktayım.(Kesin bilgidir.) Bu demek değil ki bugün açıklanmayacak. Bugün de olabilir ancak en geç işaret edilen gün salı... Çok sıcak bilgi. Şimdi ismine de baktırsaydın bari diyenler olabilir. Ona da cevap vereyim o topa asla girmediklerini de bizzat söylemiş. Ulaşan kişi zorlamış yine de tek bir bakla çıkmamış ağzından. Israr da etme demiş. Hepimiz hakkında Allah(c.c.) hayırlısını nasip etsin...

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@wicksell53 o Zaman sıra kesin bizde...

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@stresliyim06 dernekler denetçi yrd ile ilgili mülakat listesi daha önce de yayınlandı yanlışlık var gibi bu işte bizim liste yerine yanlışlıkla tekrar mı yayınladılar 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@captainblack daha önce benim de bir duyumum 26 Ocak içindi patladı ancak bu sefer ki personel genel müdürlüğü bünyesinde bir daire Başkanından(o da eski bir kaymakam)edindiğimiz bilgi soruşturmaların sürdüğü.. Başa döndüren bir bilgi daha... 😞

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@kaymakamkemal uykusuz kalın bu gece de diyorsunuz yani alıştık bir gece daha bekleriz.

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@kaymakamadaylıgı rahat uyuyun derken açıklanacak bitecek artık bu dert uykunuz kaçmayacak demek istemiş de olabilir misin?

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@KaymakamAdaylıgı eğitim tarihi mi netleşti acaba neye göre tahminde bulundunuz?

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@karakalpaklı çok geçmiş olsun ancak engel değil bence kol sonuçta ayak değil zorla biraz kendini git sor şu soruyu gözünü seveyim ne Zaman açılanacaksa bilelim artık..

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki

@osaduman yeni duyuru var içişleri sitesinde aman benim gibi heyecan yapmayın siteye girdiğinizde 🙂

KPSS A içinde yayımlandı
      B
      bfroki