2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@ilmer yüde 10-15 ihtimalde olsa sonraya bırakılma olasılığı var tabiki....kaç gün beklemiş insanız bekleriz tabiki:)
-
@ilmer hocam yüzde 75 bugün açıklanacağını duydum bende. hayırlısı olur inşallah
-
nasip olurda makamda olursa, devlet işleri böyle yürüyor aşağı yukarı, "efendim şu iş de vardı? haftaya kalsın (cuma bugün)" böyle bir cümle ile beklemeye devam ederiz...
-
@refik-soydam hayırlısı hocam
-
en azından cumayı "huşu" kaybı yaşamadan kılalım:) hoca hutbeden listeyi açıklıyor rüyasına dalar gibi gitmesin içimiz:)
-
Bizim bu halimizi gören bugün açıklamayacaksa da açıklar
-
Hayırlı cumalar herkese. Beklemenin en güzel düzlüğüne geldik diye düşünüyorum. Açıklanana kadar olan zamanın keyfini çıkarmak ümidiyle
-
@refik-soydam valla cumada huşuyu düşünen olur mu bilmem Allah affetsin :):)
-
Arkadaşlar ayın 10unda mia gününde 15 gün sonra duyumunu almıştım.hatta @can-mavi ve @KaymakamAdaylıgı ile de paylaşmıştım. Sizleri gereksiz strese sokmamak için bekletmiştim arkadaşlara da danışarak.evet planlananda bir gecikme olmadı.Allah hakkımızda hayırlısını versin
-
Kalbim sıkışıyor nefesim daralıyor neredesin sen ️
-
Kısa bir süre önce katılmış olsamda bir faydam olmuştur umarım,ufacık bir hakkım varsa da helal olsun,umarım Bu hizmeti hakkıyla yapacak canı gönülden isteyen kişiler hayırlısıyla kazanır..
Ve Unutmayalım ki,
Allah verirse Nimet,vermezse Hikmettir.. -
@denizlililimia oldu dostum oldu, Allah razı olsun
-
Direk oldu dostum oldu mesajını gördüm açıklandı zannettim ayaklarım titredi yemin ederim yapmayın böyle şeyler kaymakam olamadan kalpten gidicez :))
-
@taromisaki9 peki o duyumu teyit ettirebildin mi .
yoksa bugünki hareketliliğe bakıp demekki o zaman bana soylenen dogruydu kanısına mı vardınız? -
@herhangibiri ahahha aynen bende öyle sandım beyler yapmayın böyle vücut kimyam bozuldu benimde
-
Bu kadar duyumun üzerine bir Cuma ferahlığı çok iyi gelir ,, dünya dua üstüne ,, Çok dua edelim dostlar hakkımızda ennnnnnnn hayırlısı olsun biz bilemeyiz Allah bilir
-
Körler sağırlar birbirini ağırlar modundayız lakin iyi oluyor böyle
-
@oflu61 2 yerden aynı bilgi vardı.çok çok ciddi net bir söylemdi. Her dakika arayıp sorabileceğim bir yer değil o kadar söyleyeyim. Kahraman mehmetçiğimiz terör temizliğine başlayınca buraya yazmayıp bekletme gerekliliği duymuştum.duyum da en geç haftaya Çarşamba yı işaret ediyordu zaten
-
@taromisaki9 en azından elimizde artık kesinliğe yaklaşan duyumlar var
-
ben bugün açıklanmayacağı düşüncesindeyim arkadaşlar .
Hayırdır herhangi bir duyumun mu var dıyorsanız .
Hayır yok .
Duyumum yok diye açıklanmayacak diyorum zaten