2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@can-mavi dostum nerelerdesin?
-
@kaymakamadaylıgı O gün yazacam derken bugün değil manasında mı hocam?:)
-
@karakalpaklı Benim bir duyumum yok açıklanmasıyla ilgili. Hangi gün açıklanırsa artık o gün yazarım.
-
@kaymakamadaylıgı biz senin muhabbetini sevdik hocam:) duyum olmasa da özletme kendini:)
-
@kaymakamadaylıgı açıklanacağı gün, açıklanma sinyali ne kadar süre erkenden geliyor)
-
- sayfada acıklanır mı acaba
-
@captainblack 250de açıklanırsa iyi
-
@captainblack açıklama günü sadece 50 sayfa yazılır bir kaç saatte:)
-
@refik-soydam inşallah rabbim hayırlı sonuçlar almayı nasip eder hepimize
-
Cenab-ı Allah kazanırsak gururlanmamayı kaybedersek de metanetimizi kaybetmeyip en kısa sürede toparlanmayı nasip etsin.
-
@selmanersoy kaçıncı sırada olduğunu da öğrendin mi ?
-
@taromisaki9 onu öğrenmek mümkün değil
-
@taromisaki9 listede olup olmadığımızı dahi bilmiyorum
-
bakan bey nerede bilgisi olan var mı? osmanıyeden döndü mü aceba?
-
@selmanersoy bu bilgiyi kaymakam adayları şubesindeki birisinden mi aldınız hocam?
-
@daywalkers dostum telefon ve internetin çekmediği yerdeyim ki akşama kadar da böyle olacak, heyecan yaptım şimdi akşam 6 7 ye kadar da bakamamak ayrı bir stres, yarın da bi ülkedışına çıkacağım orada da telefon kullanamayacağı... o kadar forumdan ayrılmadım 1 -
2 günlüğüne bir işim çıktı hale bak heyecan tavan -
geçen sınavda @KaymakamAdaylıgı açıklanmadan 4-5 saat önce yazmış açıklanacak diye. o yüzden kendisini beklemekte fayda var.
-
@scotty birkaç saate gelir belkide ona bir haber o da buraya yazar
-
@selmanersoy Arkadaşlara gelen duyumlar gösteriyor ki listeler oluşmuş. Son bir gözden geçirmenin ardından "Açıklansın" talimatı bekleniyor. Artık arkadaşımızda top onu bekleyeceğiz.
-
@selmanersoy, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
elir belkide ona bir haber o da buraya yazar
kardeşim bak çok heyecan yaptırıyorsun sonra üzülmeyelim:)