2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@osaduman evet dedim çünkü direk kendi agzindan duydum. Ancak daha sonra da bunu duydum ve söyledim. Yanlis yaptim galiba. Kusura bakma
-
arkadaşlarla bırbırımızı ıncıtıcıı kırıcı sözlere gerek yok hepımızın ıstedıgı tek sey acıklanması. duyumlar cıkmayabılır. zaten sürec stresli birbirinizi kırmayın
-
@captainblack tesekkur ederim kardesim
-
@kaya06, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@captainblack tesekkur ederim kardesim
estagfirullah rica ederim. duyumu olan var mı dıyoruz soyleyene kızmamak lazım. belkı gec acıklanacak gercekten bekleyecegız. kızsak uzulsek ne olacagız mecburen bekleyecegız. yıne duyum alırsanız lutfen yazın
-
@captainblack her zaman insallah. Olmadi özelden yazarim.
-
@kaya06 yok dostum estağfirullah. Demem o ki söylenişlerin anlamsız kaldığı viraja girdik. Ne yazıkki tek yapılması gereken beklemek, beklemek, beklemek.
-
tüm yazdıklarımız kayıtlı geçmişte:)....kısmet artık tahmin vs önemli değil...bekleme işinde devam:)
-
Tamam kardeslerim ben paylasimlarda bulunmasam sizin icin daha iyi olacak.
-
Arkadaşlar asılsız duyumlar da insanı yıpratıyor aciklanacagi söylenilen gün boşa gidiyor akşama kadar 1 yıl yaşlanıyoruz. Duyumları paylaşalım ama geçen gün kaynağım sağlam diye duyum paylaşılıyor , 1 hafta sonra duyum patlıyor aynı kişi yine "kaynağım sağlam" diye başka bisey söylüyor . Bir de daha öncede dile getirmistim, Ankara'da yaprak kımıldasa kendimize yoruyorsak en azından buraya yazmayalım bence, çünkü yine bazı arkadaşlar neredeyse bu işi bugünkü ay tutulmasına bile bağlayacak
Bende listelerin bakanlıktan çıkalı çok olduğunu kulliyede beklediğini duydum. Benim de kaynağım sağlam. Duyumların hepsi tutarsız . Bence bu işin bir duyumu olasılığı ya da standartı yok . Ne zaman açıklanacak diye soranlara "bir gece ansızın" diyorum . Hakkımızda hayırlısı olsun. -
@timuçin bahsettiğin kişi benim sanırım dostum. Bundan sonra ben de durumlarımı paylaşmıyorum böyle sözler işitmek insanı üzüyor. Ben de senin gibi bekliyorum tıpkı hepimiz gibi bundan sonra duyduklarımı kendime saklıyorum. Ki geçen hafta ne demiştim "cuma açıklanacak olmaz ise önümüzdeki hafta çarşamba veya cuma açıklanacağını duydum" dedim. Bu ifadeler sizi sıkıntıya soruyorsa, hepimizin hakkında hayırlı olsun. Bundan sonra kimse bir duyum yazmasın öyle kendi halimizde bekleyelim. Bu da buraya son yazışım. Herkese selamlar saygılar
-
@adaykaymakam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@timuçin bahsettiğin kişi benim sanırım dostum. Bundan sonra ben de durumlarımı paylaşmıyorum böyle sözler işitmek insanı üzüyor. Ben de senin gibi bekliyorum tıpkı hepimiz gibi bundan sonra duyduklarımı kendime saklıyorum. Ki geçen hafta ne demiştim "cuma açıklanacak olmaz ise önümüzdeki hafta çarşamba veya cuma açıklanacağını duydum" dedim. Bu ifadeler sizi sıkıntıya soruyorsa, hepimizin hakkında hayırlı olsun. Bundan sonra kimse bir duyum yazmasın öyle kendi halimizde bekleyelim. Bu da buraya son yazışım. Herkese selamlar saygılar
@adaykaymakam "Arkadaşlar sessiz takipçilerdendim, bugün etkili bir gelişme oldu o yüzden size de haber etmek için üye oldum.
Yarın büyük ihtimal ile açıklanacağını, aksi bir durumda ise Çarşamba gününe kadar açıklanacağını bizzat duydum. Kaynağım sağlam. Hepimize şimdiden başarılar." tam yazdıgınız buydu hocam.... bunun için özelden de yazdım yanılmasam size... -
Asıl müdahaleyi kendimize yapmamız gerektiğini düşünüyorum . sadece biz yıprandığımız için duyduğunuzu aktarmayın dememeliyiz. Çözüm daha basit ya okumayalım ya inanmayalım. Hepimizin vakti ve umutları kıymetli. bizim kaldıramayacağımız yerde herkes sussun demektense duymamak daha doğru bir yaklaşım olacaktır. kimsenin bir başkası yüzünden foruma yazmama kararı almadığı sohbetlere ulaşabiliriz umarım, iyi akşamlar
-
@adaykaymakam kardeşim hakkını helal et seni üzmek icin yazmadım . İlk yazdığın gonderide bu çarşambayı kesin diye gösterdin . Simdi cumaya ötelendi .Kaynağım sağlam deyince de itibar ediyoruz kesin gözüyle bakıyoruz . Kaynağım sağlam diye belirtmezsen daha uygun olurdu. Buna dikkat çekmek istedim . Tekrar özür dilerim .
-
@tulinckk okumamak için foruma girmemek lazım...böyle ortamlar çoklaşırsa bu da gerçekleşebilir....
-
İsteyen istediğini yazar , kimsenin babasının forumu değil bu platform. Benim şahsi kanaatim ben duyum alsam da yazmam, insanlar ister istemez beklentiye girer çünkü lakin kimseye de yazma deme hakkına sahip değilim vesselam.
-
Kaymakam aday adaylarıyız ve birbirimize düşüyoruz .. Sinirlerimiz alt üst malesef lütfen sakin arkadaşlar.. Duyumu olan duyumunu yazarsa seviniriz, yahu duyumdan başka neyimiz var bizim? Gözünüzü seveyim ufacık şeyler için bir daha yazmam etmem demeyin , tam kenetlenme zamanı bu dargınlık nedir? Gerçi tüm bunların sebebi malesef bu belirsizlik.. Hepiniz kendi davanızda haklısınız gerçekten ama geride bırakalım bunları. Buraya duyumunu yazmamakla bizleri cezalandırmış olmazsınız er geç açıklanacak bu, ben sağlam bir duyum alsam tüm forum karşıma dikilse yine de aslanlar gibi yazarım duyumumu ve duyum patlasa bile daima duyumumun arkasında dururum çünkü halis bir niyetle öğrendiğimi paylaşmış oluyorum. Zaten duyum yazmadıktan/okumadıktan sonra forumda ne işimiz var vakit geçirmek için mesken tutmadık buraları ya.. Lütfen sakin er geç açıklanacak ve her şey olacağına varacak.. Hayırlı akşamlar
-
Arkadaşlar duyumculara teşekkürler. Sonuçta bişey duyup paylaşmayan var, en azından bu paylaşan arkadaşlar o aşk ve şevkle buraya yazıyor , yazmayadabilir. Zaten kesin bilme ihtimalleri yok öyle olsa kimin kazandığını söyle bakim deriz:) Bende martı bulur diyorum geçen seneye bakarak ama dün dündür bugün bugündür mantığı her zaman geçerli bakarsın bugün yarın açıklanır:)
-
Kıymetli arkadaşlar, ben sadece birkaç ince nüansa değinmek istedim espriyle karışık . Amacım "böyle olsa daha güzel olmaz mı " diye fikir beyan etmekti . Bu dikkate
alınır ya da alınmaz . Niyetim kimseye buraya yazma, duyum paylaşma demek değildi haddime de degil..böyle bir tartışmaya da sebep olmak istemezdim . Kusura bakmayın. Hakkınızı helal edin. -
Duyum yazan arkadaşlar lütfen duyumlarınizi yazmamazlik etmeyin. Şurada bir forumumuz var birbirimize manevi destek olalim
-
Bu aksama bi beklentimiz var mi? Yoksa bugunluk kapattik mi? @KaymakamAdaylığı da bisey yazmadi..