2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Buzlar erimeden açıklansın:):) Yeni haftadan selamlar.
-
@ilmer evet açıklansın artık haftabaşı mesaimiz başlıyor ️
-
yeni haftadan herkese selamlar. bu hafta hayırlı sonuçların açıklanması dileğiyle
-
@KaymakamAdaylıgı dostum umarım iyi bir haftasonu geçirmişsindir. Zira bu hafta seni burdan bol bol rahatsız edeceğiz :))
-
@KaymakamAdaylığı artık bilgi vermeyebilir, ben öyle düşünüyorum. Her gün gelip bugün açıklanmıyor demesini de beklememek Laz'ım kanımca.
-
Her hafta başı Çarşamba ya da en geç cuma diyoruz hayrolsun
-
Ben Mart sonuna odaklandim. Insallah Yanılirim
-
Şubat sonu makul son odak yeri olur.....buraya kadar heyecana fazla gerek yok...başka çalişmalar yapmak yerinde olabilir..kpss vb
-
millet nihai listenin oluşturulduğu bilgisini aldım az evvel bakan bey bir göz attıktan sonra liste yayınlanacak
-
@selmanersoy kaynak sağlam mı dostum
-
@scotty kaynak sağlam dostum
-
@selmanersoy, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
millet nihai listenin oluşturulduğu bilgisini aldım az evvel bakan bey bir göz attıktan sonra liste yayınlanacak
Heyecan yapalım mı
-
@mülkiamir heyecan zirve yaptı hocam
-
@selmanersoy bakan bey ne zaman bakar tabii muamma
-
@selmanersoy, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Hocam geçen haftadan böyle bir bilgiyi ben de aldım bekledim cuma gününü ama cuma günü duyumlar çıkmayınca heves yaptırmak istemedim açıkçası kimseye. Ne zaman açıklanır sorusuna internetten takip edin dendi
-
O zaman eli kulağında az kaldı demektir @KaymakamAdaylığı ndan haber bekliyoruz ️
-
Yanlış kaymakamadayluğını etiketliyorsunuz arkadaşlar , “ğ” ile olan değil “g” ile olan aradığınız kişi -> @KaymakamAdaylıgı
-
@conii bu hafta bir şeyler olacak gibi
-
“Bakan bey bir göz attıktan sonra liste açıklanır” cümlesindeki “bakan beyin bir göz atması” tahminen ne zaman vuku bulur kardeşim @KaymakamAdaylıgı
-
@KaymakamAdaylıgı bir etikette benden