2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Beyler enerjiyi düşürmeyelim
-
bakan bey akşama kadar il başkanları toplantısında olacak, mesai sonrası için ne olacağı da mesai sonlarına doğru netlik kazanır....şimdiden iki yöne de karar vermek zor...
-
@mülkiamir arkadaşlar ben geçen hafta Perşembe günü 26sında açıklanacak demiştim...
-
Duyumlar zıtlaştı , bir kısmımız bugün bir kısmımız iki haftaya kadar diyor .. Her iki duyum da şok etkisi yaratıyor bende aynı mesele için böyle iki zıt olur mu? Mutlaka biri yalan söylüyor (duyumu duyan değil söyleyen)
-
Akşamüstüne doğru daha net bir tablo çıkar diye düşünüyorum
-
Türkiye'nin hemen hemen en batısına yakın olduğum için cuma eda süreni de tamamladık:)... ne durumdayız bugün için bakanlıkta bir kımıldama var mı? @kaymakamadaylıgı
-
Şuan itibariyle duyumum herhangi bir hareketliliğin olmadığı yönünde arkadaşlar. "Bu da mı gol değil" sözlerinizi işitir gibiyim..
-
@kaymakamadaylıgı maç 90 dakika daha bitmedi:) gelecek günlere bakacağız artık:)
-
@kaymakamadaylıgı bu cuma günü de mi yalan oldu bilgilendirmen için sağol:)
-
Bu sağlam kaynaklar diye belirtilen duyumların boş çıkmasıda ayrı bir hayal kırıklığı yaratıyor.Kim bu sağlam kaynaklar?
(sözüm duyumcu arkadaşlara değil,sağlam kaynaklara) -
@kaymakamadaylıgı geçen sene hareketlilik saat kaç gibi başlamıştı. Bugünden ümidimizi keselim mi?
-
@conmaynard referansa uzanan kaynak yolu ise bu duyum sağlamlığı, sonuç kısmında da muhtemel sıkıntılı verilerle karşılaşılabilir...:(
-
@kaymakamadaylıgı eyvallah hocam, şöyle genişletilmiş il toplantısından sonra bakanlıkta bir mesai olsa idi harika olurdu:) kısmet artık......
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Şuan itibariyle duyumum herhangi bir hareketliliğin olmadığı yönünde arkadaşlar. "Bu da mı gol değil" sözlerinizi işitir gibiyim..
O zaman gümledik
-
@osaduman Ben dün kişisel kanaatimi belirtip zor dedim. Ama birçok kişi aynı duyumu paylaşınca ben bile bir an acaba mı dedim. Gerçi gün bitmedi 7 8'e kadar zamanı var.
-
@kaymakamadaylıgı 90 artılar da bizim takımdan gol bekleyelim bakalım:)
-
Ah ulan Rıza bugünde gelmedin
-
@kaymakamadaylıgı Bugün açıklanmayacağı tahmini kaç gibi belli olur hocam ?
-
Günde ortalama 10 kişiye henüz açıklanmadı açıklaması yapıyorum. Yaklaşık 100 kişi açıklanınca ilk beni ara dedi.
Acaba tebrikleri mi kabul edeceğiz yoksa teselli mi edileceğiz? Allahım hayırlısını versin. -
Kaç haftadır her Cuma günü bu stresi yaşıyoruz. Ben de dahil duydugum duyumlar cıkmıyor.