2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@refik-soydam bence açıklansa akşam 6ya kadar haberi bilgisi olurdu. Mesai yok anlaşılan
-
@osaduman bence de
-
Yanlis alarm, dagilalim:(
-
Bu mülakatların en güzel yanı sabretmeyi öğretmesi. Bu güzide meslek için sabretmek bile çok güzel.
-
Umarım bugün bakanımızın programı olmaması bizim sürece yoğunlaşmasına vesile olmuştur şahsım adına günün tek olumlu çıkarımı bu.
-
belki son zamanlarda ilk defa 24 saat bakan beyden görüntü haber gelmedi:)
-
Bugün de bir ümit yok heralde
-
@herhangibiri valla yok kardeşim martı görecek gibi duruyor.
-
@herhangibiri şubat sonu açıklanır gibi duruyor daha var bence Allah hayırlısını nasip eylesin
-
ben en geç 10 şubata kadar biteceğini düşünüyorum umarım öyle olur da hepimiz rahat bir nefes alırız
-
İlerde belki de aramızdan valiler Bakanlar kim bilir belki bir cumhurbaşkanı çıkıcak eğer o günleri görürsek Allah bugünleri bize unutturmasın elimizdeki imkanları hayır yolunda kullandırmayı nasip etsin
-
Bu haftadan Ümit mi kestik şubat-mart diyorsunuz dostlar
-
@moonlight önümüz şubatken mart demeyin
-
En geç cuma gecesine kadar loading.. yazısını görürüz
-
Dün bizim işin nihai şeklini aldığını düşünüyorum... Bakan bey ve üst düzey bürokratlardan hiçbiri paylaşım yapmamışlar.
-
bakan bey içişleri ocak sonuna kadar halledeceğini beyan etmişti...hadi şubatın ilk haftasına sarksın..2017 den sarkmış bir iş için mart ayından söz etmek şuanki koşullarda ve verilerde akli değil gibi geldi bana...
-
ayrıca bakanlığa 2017 den sarmış iki önemli kalem var biri müfettişlik (ki mülakatı 2018 de oldu) diğeri de kaymakamlık (106.dönem) ikisini de ocak sonuna sarkma ile şubat içinde halletmeye çalışacaktır...ikisini yada birini (ikisi de özde kaymakam) marta sarktırması çok zor...
-
Benim yaklaşık on gün önce aldığım bilgi şu şekildeydi: önceki sınav kadar uzamayacak ancak iki ayı bulabilir.
Tabii durumlar değişmiş olabilir. -
Nihai listenin hazır olması işin %95 inin bittiği anlamına geliyor bence , %4 Bakanın göz atması , %1 açıklanması... işte hepimizin ortak merakı şu : Bakan ne göz atacak? Mesela geçen sene nihai liste hazır diye duyum paylaşıldı mı? Paylaşıldıysa ondan kaç gün sonra açıklandı?
-
Bakan Beyin sadece göz atacak deyişi tamamen yanlış. Bakan bey lısteyı bızzat kendısı duzenlıyor.