2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@fenecus bende aynı duyguları yaşıyorum hocam. şu an ne diyeceğimi bilemiyorum öyle yani.
-
KALP ÇARPINTISI OLAN VA RMI BEN OKUDUKCA ÖYLE OLUYOR
-
Bakan Ankara’da mı bilen var mı
-
@moonlight instagram da en son osmaniye’de. Ben şuan heycanlanamıyorum açıklanacak olsa haberi gelirdi gibi geliyor
-
Sayın Bakanımız en son yaklaşık 20 saat önce Osmaniye'de fotoğraf paylaşmış.Bugun instagram hesabında herhangi bir paylaşım yok.Haber sitelerinde bakan bey ile ilgili bugune dair haber göremedim.
-
Anadolu ajansının önemli gündem başlıklarında da herhangi bir programı görünmüyordu. Genelde yer verirlerdi. Daha önceden de pazartesi önemli bi durum olmazsa bakanlıkta olduğunu duymuştum. Geçen mülakat süreci bilgisi tabi bu.
-
Keşke bu hafta açıklansa ama artık karamsarım sanki hiç açıklanmayacak gibi geliyor artık
-
@mülkiamir karamsar olmayın hocam artık yavaş yavaş yolun sonuna geldik,tahminim hissiyatım geçen seneki gibi çok uzun süreç olmayacağı.hepimiz çok bekledik inşallah bu hafta her şey belli olur.
-
duyum alan arkadaşlarımız ne duyarlarsa söyleseler memnun oluruz cıkıp cıkmaması muhım degıl en azından gelısmelerı canlı tutarız
-
Bakanlığın Işık'ları açık kalır mı bu akşam
-
@selmanersoy hiç sanmıyorum ama bakalım beklemedeyz..
-
İş çıkışı bakacağım bakanlığa
-
@selmanersoy dostum sana bakan bey bugün mü bakacak dediler.. fazlaca bir telaş olmuşta ondan soruyorum..gelse de bugün olmaz herhalde
-
@taromisaki9 herhangi bir tarih verilmedi hocam göz atacak dediler sadece programı bende bilmiyorum
-
@selmanersoy, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
İş çıkışı bakacağım bakanlığa
Işıklardan haber var mı hocam?
-
Mülakatlar biteli bu arada 40 gün olmuş Bir ay daha açıklanmazsa geçen seneyle süre olarak yarışacağız
-
Şubede telefonları açan yok bu akşamda sonuçlar gelmez.
-
@katipcelebi1234 hocam sözü kanun hükmünde kararname etkisinde değil belki ama açıklanmadan önce @KaymakamAdaylıgı yazarım dedi zAten , 3-4 saat öncesinden bilgimiz olur inşallah.
-
@mülkiamir hocam 5 dakika önce geçtim bir ışık yanmıyordu.
-
bu gece açıklanacaksa @KaymakamAdaylıgı arkadaş 10 gibi yazar...