2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@mehmetfatih
ben posta ile yollamayı düşünüyorum, bi problem olacağını zannetmiyorum, arayıp kontrol ettiririz zaten, bu nüfus cüzdanı suretini veriliş nedeni ; kaymakamlık sınav mülakatı falan diye mi yazacaz acaba önemli mi, arkadaş sınavında kelimeye bile taktıkları için insan evrak doldururken de düşünüyor -
@ugur55 çok doğru hocam bizi şüpheci yaptılar.orada arşiv formuna çok önem veriyorlar diğerleri eksik olursa zaten talep ediyorlar. Postayla göndermeyi de bilmediğim için sordum yoksa bu yolla gönderen çok var
-
@mehmetfatih
sıkıntı olmaz hocam aynen, veriliş nedenine ne yazdınız peki ? -
@ugur55 kay.mülakatı için yazdım
-
abi burası mülakat grubu değil mı hala soru kabul edilip edilmediği tartışılıyor. şu evrak teslimi ile ilgili yoğunlaşsak iyi olacak
-
Mail geldi mi size bakanlıktan ?
-
@ms1990 kardeşim iyi kötü eleştirmekte ahmet nohutcunun kanunname kitabı yeterli olur. başkent kariyerin mülki amir adında açık uçlu soru kitabı var onu kullanabilirsin anayasa ve ıdare hukuku mevzuatını da cıktı alıp okuyarakta sınavı halledersin.
türkiye ekonomisi yasın coban
iktisat ve tarih içinde kpss notların varsa onlar yeterli olur -
@ugur55 hocam orda nüfus sureti yazıyor kimliğin veriliş nedenini sormuyor mu?
-
@taromisaki9 bana gelmedi size geldi mi ?
-
@ugur55 nüfus cüzdanı sureti derken fotokopi den bahsetmiyor mu? Başka bir yerden mi almak gerekiyor?
-
@conii
tamam hocam işte nüfus sureti yazıyor, siz şeyi mi diyosunyz nüfus cüzdanındaki veriliş nedeni,( yenileme-kaybolma) falan. nüfus cüzdanı ile sureri farklı şeyler ama. o değil yani -
Zaten nufus suretini kimlikten biz doldurmuyoruz.verilis nedeni de kimlikte yazan neyse odur bence
-
@ekk teşekkür ederim
-
@can-mavi Mevzuattan bakmanızı tavsiye ederim. Sinan Sakin kaymakam adaylığı mülakatı için yetersiz kalacaktır.
-
@osaduman yok hocam gelmedi.gelmesi gerekiyor ama henüz gelmedi
-
@can-mavi hocam merhaba, gecen donem cokk yakin arkadasim girdi sukur suan meslekte
3 kisilik bi komisyon aliyormus 15 dk yakin mulakat suruyormus. Sorular soruluyormus hakimlik gibi kesinlikle degil.. ciddi ciddi sizinle sohbet ediliyor hatta keyifli denildi
Mulakatin ise aralik basinda olacagina dair bi tahmin var -
@ugur55 nüfus cüzdanı sureti deniyor tam başlık olarak. Diğer bilgiler de hep kimlikle ilgili bilgiler olduğu için veriliş nedeni olarak ben kimliğin veriliş nedenini yani yenileme olarak yazdım. Dediği şey bence o ama tam olarak emin değilim ilk defa belge gönderdim çünkü
-
@taromisaki9 ne ile ilgili bir mail geliyor hocam? Ve ne zaman geliyor
-
@conii hocam istenilen belgeler falan tekrar ediliyor.kaç gün sonra gelmişti hiç hatırlamıyorum
-
@conii doğru hocam ben yanlış yazmışım nüfus cüzdanındaki verilme sebebi yazılacak kusura bakmayın..