2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@serdaristanbullu vardı hocam 44 lü falan bir hesap vardı o diyordu
-
Hani bakan bey imzalamisti. Bu iş bu hafta biter kesin deniliyordu. Sayın Kaymakam Adaylıgı da oyle soyledi sonuclanir artik dedi. Niye bu belirsizlik ve karamsarlik arkadaslar.
-
Daha salı günününden pes ettik.Moralimizi bozmadan 3 gün daha bekleyelim.Cuma gecesine kadar gelecek inşallah.
-
Umut yoksa yıkım yok hocam, boşa umutlanıyoruz zannımca
-
Geçen hafta bu cuma için %10 demiştim şimdi onu %25’e çıkarıyorum.Ama yine de açıklanmayacak çok büyük ihtimalle.Yarı yarıya ihtimal olmazsa açıklancagına inanmam.
-
Ortalık yine karıştı, duyumlar çarpışıyor
-
@KaymakamAdaylıgına güvenimiz sonsuz :)) bu hafta olmama gibi bir durum doğarsa da kendisi gelip bizi bilgilendirecektir.
-
Hocam sonuçta kendisi karar vermiyor yayımlanma tarihine , o da öngörüsünü söylüyor , patlarsa da canı saolsun. En çok ona itimat ediyor olmamız yanılmayacağı anlamına gelmez.
-
@cevatcobanli444 kardeşim merakımı maruz gör ,bu %25 yada %50 oran neye göre belli oluyor aldığın duyum oranlı mı geliyor yoksa sağlamlığına göre sen mi oran veriyorsun ?
-
@cevatcobanli444 duyum tarihine oransal hesaplamayı dahil ederek yeni bir dönem açtın kardeşim tebrikler...%95 seni hiç unutmuycam...
-
@kd6 guzeldi kardeşim bence bu arkadaş bütün ihtimallere oynayarak kendini garantiye almaya çalışıyor gibi
-
Yarın açıklanacak
-
-
@gökmen yarın açıklanacak inşaallah
-
@adaykaymakam hocam duyum mu temenni mi?
-
@adaykaymakam dua mı duyum mu
-
@adaykaymakam hocam dua mı duyum mu temenni mi
-
@adaykaymakam zor be dostum
-
https://i.hizliresim.com/YgNQpa.jpg
Gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle ya Rab..
-
@adaykaymakam insallah kardes, çoluk cocuk iki gündür hastayız zaten, açıklansa bile pek havam değişecek gibi değil.