2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun inşallah Cenab-ı Mevla en iyi yapacak 100 kişiye nasip etsin 307 kişinin içinde işi olmayana iş nasip etsin herkese tşk ederim her türlü heyecanı birlikte yaşadık Rabbim herkese sağlık versin
Rabbim bu vatan bir şekilde hizmet etmeyi nasip etsin
Rabbim birliğimizi bozmasın
Herkese selamlarımı ve saygılarımı sunuyorum Aeo -
@ilmer dostum onunki duyum değil nokta atışı bilgidir emin ol
-
Şimdi yarın yüzde yüz mü ?
-
@can-mavi hocam inşallah açıklanır olumlu veya olumsuz herkes yol haritasını çizer ama o kadar duyum duyduk ki artık buda mı gol değil dedik. İstisna hariç herkes duyduğunu paylaşıyor lakin süreç çok yıpratıcı ocak ayından beri açıklandı açıklanacak Allah kim bu görevi daha iyi yapacaksa ona nasip etsin
-
@ilmer Amin kardeşim insallah , hepimizin hakkında hayirlisi
-
@KaymakamAdaylıgı hocam yüklü krediye gireceğim sana zahmet listeye baksan da listede miyim bir söylesen
-
Kazanan arkadaşları şimdiden canı gönülden tebrik ediyorum. Forumda istemeden kırdığım incittigim varsa helal etsinler haklarını
-
Şimdi biz bu gece nasıl uyucaz
-
@oknyndny kaymakamadayı uyuyun dedi bir aydır 400 kişinin uyku saatini belirliyor:))
-
@kaymakamadaylıgı, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@adaykaymakam, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Yarın açıklanacak
Arkadaş haklı beyler..
-aman Allahım ,tanrı bizim almamızı istiyor , aman Allahım haydi Popescu haydi oğlum...
-
Şu forumdaki muhabbetler son bulacak diye üzülmedim desem yalan olur. Yarın ne olacak bilmiyorum ama , bu günler özlenecek.
-
@timuçin ister misin iki ay daha açıklanmasın
-
@g4z1, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@oknyndny kaymakamadayı uyuyun dedi bir aydır 400 kişinin uyku saatini belirliyor:))
"Hac kura sonuçları açıklandı sıra sanırım bizde" sözünden sonra en çok güldüğüm söz bu oldu. Evet arkadaşlar mülakatlarla ilgili tek ritüel kaldı.. "Son Demler" ondan sonrasında bir daha foruma uğramayacağımı beyan ediyorum. İnşallah en çok hakeden 100 kişi kazanır.
-
@ilmer yok kardeşim açıklansın artık , kaderimize razı gelelim
-
@g4z1 o öyle de ben heyecandan nasıl uyuyacaz demek istedim
-
@kaymakamadaylıgı tşklr herşey için
-
@kaymakamadaylıgı bugüne kadar sayende stres yapmadan bekledim. Allah senden razı olsun.
-
@kaymakamadaylıgı 4 gözle senden gelcek haberleri bekledik. Allah razı olsun , Hakkını helal et .
-
@kaymakamadaylıgı Allah razı olsun hocam,çok kahrımızı çektin.
-
Bakanlık sağolsun hep anlamlı önemli günlerde açıklıyor.:) İnşallah yarın bu forum trajik bi havaya girmez.