2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Günaydın herkese heyecan dorukta
-
@herhangibiri uyuduk mu kiben yeni yatacağım belki sonuca uyanırım:)
-
Gece erken uyumuşum kaçırmışım bütün olayı hayırlı sabahlar arkadaşlar. Uyandığım an müthiş bir kalp atışı başladı. Normalde afyonum patlamaz 2 saat ama şu an uykudan eser kalmadı :))
-
Eğer ki @KaymakamAdaylıgı bugün açıklanacağını dün akşamdan soyledise, açıklanmasının geceye sarkacağını sanmam
-
Bugun kaymakam olacak arkadaslara sesleniyorum. Kazaninca tasi taragi toplayip forumdan gitmeyin adami hasta etmeyin biraz halka karisin
-
Eğer nasip olur da kazanırsam foruma vefa borcumu elbette ödeyeceğim ve bu mecralarda olacağım. Şimdiden beyan ediyorum
-
@yeysaü kesin açıklanacak mı dostum
-
@can-mavi dostum valla inanmak istiyorum ama yine boşa çıkacak gibi his var
-
@yeysaü Allah sizi başımızdan eksik etmesin sayın kaymakamım minnettarız :))
-
Sonuçlardan sonra geçen sene gibi yine şu sözleri söyleyeceğim sanırım https://youtu.be/SM_F7OSPccw
-
@adaykaymakam kardesim atesi yaktin dun gece @KaymakamAdaylığı kardesimiz de benzini döktü yaktigin atese. Bakalim kelebek misali mi Hz.ibrahim misali mi olcak.
-
@can-mavi ben kendimi geceye hazırlamıştım daha erken gelebilir diyorsun yani??
-
@mülkiamir benimki tamamen tahmin kardeşim
-
@herhangibiri hocam 1 senedir herkes kaymakamım diye sesleniyor geçenkinde olmadı zaten bunda da olmazsa tam Kemal Sunal misali bir kaymakam olacağım :))
-
@kaya06 "surda bir gedik açtık mukaddes mi mukaddes, ey kahpe rüzgar artık hangi yönden esersen es..."
hepimize sanırım aynısı oluyordur, bazen kazanacakmış hissi geliyor bi içim kıpır kıpır oluyor. Kazandığımı hayal edip eşe dosta haber salmayı, gelen tebrik aramalarını cevaplamaya hayal ediyorum. Sonra içimden hiç eksilmeyen kaybetme hissi geliyor ki insanın durduk yere suratını asıyor ruhunu daraltıyor. Allah sonuçları görünce halaya başlayanlardan eylesin hepimizi
-
Bu arada gün içinde birşeyler öğrenenilirsem yine yazarım
-
Bugün geçmez net O değil de babam artık dalga geçiyor bu hafta kesin açıklanacakmış deyince hatta dün takıldı bana yine açıklanmadı diye daha dur hafta bitmedi baba dedim bende . Bugün açıklanacakmış demeye yüzüm kalmadı
-
"Daha açıklanmadı mı?" "Ne oldu kaymakamlık işi" "Açıklandı mı?" soruları son bulsun. Birde yakın çevreyi arayınca "Bende açıklandı kazandın öyle haber veriyorsun sandım" cümleleri
-
@yeysaü aynen kardeşim köyde adımız Yalova kaymakamına çıktı bide açıklanmıyor ya bayadır her gören soruyo fena depresyondayım:))
-
@mülkiamir bende de aynı :)) demeyeyim kimseye diyorum ama heyecan yapınca saklayamıyorum önüme gelene bugün açıklanabilirmiş diyorum