2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
@serdaristanbullu, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
14 Şubat'ta 100 kişi için sevdiğine kavuşma vakti olabilir.
11 gün önce paylaşmıştım . ️ -
Cümleten Hayırlı Geceler
-
Yarin gecen 57 günden daha uzun bir gun yasayacagiz. Rabbim vatana ve millete en cok faydasi dokunacak 100 kisiye bu meslegi nasip etsin insallah. Hayirli geceler.
-
Cümleten selamün aleyküm uzun zamandır forumu takip ediyorum. Yazmak bugüne kismetmis, hemen şimdi bu ne duyum paylaşacak diye beklemeyin duyum paylaşmak için yazmıyorum, zaten en büyük haberi @KaymakamAdaylıgı yarın açıklanacak diye paylaşmış. Ben mülakat sonucu beklemiyorum ama inanın en az sizin kadar heyecanla takip ediyorum forumu ve hergün defalarca bakanlığın sayfasına girip bakıyorum önümüzdeki sınava hazırlanıyorum. @KaymakamAdaylıgı son demler yazdıktan sonra bir daha foruma girmeyecem yazınca şok oldum bir dahaki sınav tarihini nereden öğrenecez hocam biz, yeni sınav tarihini bilen duyan paylaşabilir mi sayın kaymakam adayları. Yarın inşallah hak eden 100 kişi sevgilisine kavuşur. Diğer arkadaşlarla yeni sınava beraber hazirlaniriz nasipse.
-
@the-kaymakam muhtemelen yeni sınavda beraberiz hocam:) ama tarih tahmin edemiyorum
-
Bende planlarımı ona göre yapicam o yüzden tarih çok önemli kimi Nisan sonu Mayıs başı diyor, kimi de sonbahara kaldı diyor.
-
bu gece en az 2'ye kadar uyumayacak olanlar bu iletiyi artılıyor :))
-
Duyumum çıkmayınca baya kişi saldırmıştı. Ben bugün yine de insanların saldırma ihtimaline karşı duyduğumu yazayım dedim ve Bugün duyumum tam isabet oldu. Sadece bir kişi duyumumu paylaştığım için teşekkür etti. Bu foruma iyilik yaramıyormuş... Herkes hakkını helal etsin. Cümleten hayırlı geceler.
-
@adaykaymakam sevgililer gününün ilk tribi :))) üstad herkes gergin takılma böyle ufak şeylere boşver.
-
@adaykaymakam teşekkürler
-
@stresliyim06 trip atacak sevgilim olmadığından, tiribimi buraya atayım dedim :))
-
Heyecandan uyuyamayan tek ben değilim heralde
-
Yarın o 100 kişilik listeye bakacağım anı kafamda yaşıyorum ve kalbim nasıl dayanacak bilmiyorum
-
@conmaynard aynen bu kadar heyecanlanacağımı bilmiyordum gerçekten farklıymış bu süreci yaşamak
-
Persembe mulakati olan varmi kafam birmilyon oldu simdiden bakamiyacam heralde yarin
-
Rabbim utandırmasın kimseyi yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik çok emek verdik herbirimiz hakkımızda hayırlısı inşallah
-
Bu gece uyku yok, yarın vakit geçmek bilir mi acaba? Bir de o linke tıklamak var. Sonunda iyisi de var kötüsü de. Allahım güç ver hepimize.
-
Hayatımın en önemli listesi olacak iyi ya da kötü tarihte unutulmaz artık 14 şubat Evde 2.5 yaşında oğlumuz var o da artık hergün aynı muhabbet döne döne şarkılarına konu olduk Ali babanın bir çiftliği var çiftliğinde kaynatanı var diyor kaynatan kaymakam demek
-
@mülkiamir maaşallah Allah analı babalı büyütsün, Allah bahtını açık etsin hocam:)
-
@althusser Amin sağolun ️ Vatana millete hayırlı bir birey olurlar inşallah tek gayemiz bu