2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
-
Yazılı sınavı bir iki soru ile geçememiştim. Fakat buradan sizi takip ettim. Sizinle beraber heyacanla sonuçları bekledim. Rabbim gönlünüze göre versin. İşini layıkı ile yapacak kişilere bu mesleği nasip etsin. İnşallah bir sonraki sınavda ben de bu heyecanı yaşarım. Sonucunuz olumlu da olsa olumsuz da olsa hakkınızda hayırlısının olması temennisi ile...
-
@larendeli sağol kardeşim işallah kazanırsın bu sınavda Allah razı olsun
-
@can-mavi Bir de açıklanıyormuş
-
@hydr forumun kralı olursun vallahi :))
-
@serdaristanbullu 20 dir o
-
@taromisaki9 ya da 12-22 falan da olabilir , tek rakamını görmüş olabilirim. ️
-
Arkadaşlar Allah'ın izniyle bekleyiş bugün sona erecek. Kimileri üzülecek kimileri sevinecek. Ancak unutmayalım, mülk Allah'ındır. Her şey O'nundur. Bizler O'nun ilmi ve rahmeti yanında bir hiçiz. Ve taş patlasa 70 sene sonra hiçbirimiz bu dünyada olmayacağız. Bu bilinçle hareket etmeyi nasip etsin Rahman. Bu arada bir de müjde vereyim bayan arkadaşlara: Tarihin en fazla bayan kaymakamının olduğu listeye şimdiden hazır olun. Her şey gönlünüzce olsun. Allah'a emanet olunuz.
-
@hydr, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
İçimden bir ses bugün açıklanacak diyor
Kesin bilgi yayalım
-
@wicksell53, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
@mehmed-kemal seni destekler nitelikte bir bilgi de ben vereyim hocam. Geçen sene Bakan'ın Rize ziyaretinde birebir ağzından duyulan, alımlarda adayların bölgesini dikkate aldıkları ve %10 luk bir kadın kontenjan olması için uğraştıkları ( ki son alımda 9 kadın kaymakamimiz oldu sanirim )
@kaymakamkemal yine de bu fikrimin arkasındayım ama inşallah hakeden kadın erkek farketmez Rabbim nasip eder -
@kaymakamkemal üstad bu cumanın hutbesi bu olsun
-
saat verecek bir babayiğit yok mu
-
@scotty var da adam cok calisiyo @KaymakamAdaylıgı
-
@scotty sürece dahil değilim bi arkadaş için takip ediyorum ama saat verme konusu gelince Gs başkanının 20.45 şampiyonuz sözü hep aklıma gelir o yüzden bende 20.45 diyorum
-
-
"Allah Resûlü’nü hayatına model olarak seçen bizler, imtihanın ne zaman ve ne şekilde geleceğini bilemediğimizden, “Hanginizin daha güzel işler yapacağını sınamak için ölümü ve hayatı yaratan O’dur.”[4] ayetinin bilinciyle hareket ederiz. Bununla beraber, “Biz Allah’a aidiz ve yine O’na döneceğiz. Allah’ım! Sıkıntılarımın mükâfatını senden bekliyorum, bunun karşılığını bana ihsan et, benim için onu daha hayırlısıyla değiştir.” diye gönülden dua ederiz.
Kardeşlerim!Mümin olmak, nimetlere erişince Allah’a şükretmektir. Mümin olmak, sıkıntı ve meşakkatle karşılaşınca isyana sürüklenmeden sabır ve metanetle Allah’a teslim olmaktır. Mümin olmak, acıyı isyana değil, kazanıma dönüştürebilmektir. Mümin olmak, can sıkıcı bir durum karşısında soğukkanlılığı ve feraseti elden bırakmamaktır. Mü’min olmak, “Sizi biraz korku ve açlıkla; mallardan, canlardan ve ürünlerden biraz azaltma ile deneriz. (Ey Peygamber!) Sabredenleri müjdele!” ayetindeki “müjdelenenler” den olabilmek için çaba sarf etmektir."
DİB-Cuma Hutbesi-2014...
-
Müthiş derecede gerginim.
Tam olarak; hayatımın gerçek öykülerine ayrılan bir filmin soundtrackindeyim.
-
@kaymakamkemal, içinde söyledi: 2017 Kaymakamlık Sınavı Mülakatları
Arkadaşlar Allah'ın izniyle bekleyiş bugün sona erecek. Kimileri üzülecek kimileri sevinecek. Ancak unutmayalım, mülk Allah'ındır. Her şey O'nundur. Bizler O'nun ilmi ve rahmeti yanında bir hiçiz. Ve taş patlasa 70 sene sonra hiçbirimiz bu dünyada olmayacağız. Bu bilinçle hareket etmeyi nasip etsin Rahman. Bu arada bir de müjde vereyim bayan arkadaşlara: Tarihin en fazla bayan kaymakamının olduğu listeye şimdiden hazır olun. Her şey gönlünüzce olsun. Allah'a emanet olunuz.
Kac bayan mis? Bilgin var oyleyse
-
Allah nasip eder de kazanmışsam Kaymakam Adayları Şube Müdürlüğüne gidip "Kim bu Erol Egemen" diye soracağım :)) @KaymakamAdaylıgı
-
Subeyi aradim arkadaslar bugun icin bi calismamiz yok dedi. Yine bosuna umutlanmamakta fayda var
-
@adayadayi0102 olsa da söylemezler hocam