HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
10 Aralık Pazar günü gerçekleştirilen servis görevlisi sınavında A kitapçığında eksik soruların bulunması ve aynı zamanda sınavdaki çoğu sorunun cevabının muğlak olması nedeniyle yaptığınız sınavın adil ve şeffaf olduğuna olan inanç malesef sarsılmıştır. Bu konuda ki şeffaflığınızın ortaya çıkması açısından soru ve cevapların yayınlanmasını ve kimsenin aklında sınavla ilgili soru işaretine yer verilmemesini sınav komisyonundan talep ediyoruz.
Şöyle bir metin işimizi görebilir arkadaşlar -
İptal etmezler.Evet berbattı bende katılıyorum ama iptal de daha büyük haksızlıklara sebebiyet verir.2 soruyu herkesin doğru kabul ederler olur biter.
-
Ben mail attım cevap geldi 13 aralığa kadar itiraz hakkımız varmış komisyon tarafından değerlendirelecekmiş ne kadar çok mail giderse sorulara ve cevaplarına ulaşabiliriz arkadaşlar bunda bi sakınca yok
-
Ben hiç çalışmadan girdim baya iyi geçti muhtemelen samsunu kazandıracak puanı alamam çok yüksek kapatır
-
Bütünleyici parça istisnaları: Üst hakkı-Mecra Hakkı-Taşınır-Taşkın Yapı. O sorunun cevabı haksız olacak kesinlikle. Bir çok denemede karşıma çıktı aynı soru hepsindede cevap haksız yapı idi.
-
halkbanksinavi@istanbul.edu.tr
arkadaşlar bence hepimiz öncelikle bu mail adresine sınav soru ve cevaplarının açıklanmasını istediğimizi bildirelim. Eğer yeterli tepki olursa kayıtsız kalamayacaklarını düşünüyorum.
-
@lewis bende haksiz inşaat dedim hatta kitabın bi çok yerine not almışım bütünleyici parça olan taşkın inşaatla karıştırma diye
-
Geçmiş yıllarda açıklanmıyor muydu?Her yerde çıkmış sorular dönüyor çünkü.Bence yine kitapçık açıklanır.
-
Ben de mail yolladım.En olmadı sınav sorularını cevaplarıyla açıklasınlar.Yoksa millet burda birbirini yiyecek.
-
İstisnalar Erhan güneş medeni notu
- ÜST HAKKI (İnşaat hakkı)
- TAŞKIN YAPI (İnşaat)
- MECRALAR
- TAŞINIR YAPILAR
-
Banka puanları nasıl hesaplanıyor bilen var mı ? Örnek vermek gerekirse 45-50 doğru alandan 25 doğru gy-gk 5-6 ingilizceden doğru yapan kişi kaç puan alır ?
-
@mzffrzyrk 60-65 alır. Alan×0.7. gkgy×1. İngilizce×0.25
-
Arkadaşlar sınav 19 aralık da aciklanacak diyen var face de aramışlar ama doğru bi bilgi mi
-
@ddguy sanmıyorum o kadar erken açıklayacaklarını .
-
Tekirdağ için giren var mı yada duydunuz mu:)
-
istanbul kaçla kapatır acaba
-
@muhalba sorun sadece ingilizce mi sizce? Alan sorulari ozellikle muhasebe belirleyici miydi? Peki tarih sorulari calisanin hakkini alabilecegi tarzda miydi??? Iptal taraftari degillermis attiklari tutanlardan bunlarda
-
@bcbc3434 2014te 64 le kapatmış belki yine öyle olur
-
Mesajla ne zaman açıklanacağını sorduğumda 19 aralık cevabını aldım
-
O kadar mikro1e arz-talep'e vakit ayirdim, sorduğu soru Qs=Qd . E ne anladık bu işten,sokaktan geçen hiç alakasız bi adama sorsan bir iki denemeyle cozerdi zaten onu.