HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@lewis banada öyle geldi mail atılması lazım hangi soruları doğru kafam karıştı
-
@selsah o sorunun benzerini geçmiş yıllarda aynı şekil de sorulmuş soru aynı kalıp hatta aralarında 100 dolar olarak anlasiyolar seçimlik yetki onun cevabi.
-
@selsah Alınan 300 dolarlık borcun,borçlu acısından ödeneceginde nasıl bir durum ortaya çıkacağı soruluyordu.
-
@kilici ben de onu isaretledim
-
@ezgifdn ee ozamn secimlik borc olmazmı
-
Normal kar sorusu P=AC olacak . Çünkü tüm piyasalarda kar zarar durumu incelenirken P ve AC nin durumuna bakılır . AR=AC grafiğe bakıldığında doğru bir eşitliktir ancak kar zarar durumu sorulduğu için yanlış cevap oluyor.
-
@ezgifdn P=AC yoktu şıklarda yanılmıyorsam P AC'den küçüktür vardı
-
@selsah Hem dolar hem de tl ile ödeme yapabildiği için seçimlik yetki oluyor.
-
@ezgifdn peki tesekkr ederm
-
@ezgifdn hayır Ar=ac de doğru olur. Grafiğe döktüğümüz Zaman matematiksel olarak p=ar=ac=mr=mc olur.
-
-
@kilici Evet grafige bakıldığında doğru bi eşitlik olduğunu söylemiştim ancak kâr zarar durumunda P ve AC nin durumuna bakılıyor .
-
Arkadaslar bu cevabi 2 tane olan sorular ne olur bnce artik bunu tartisalim haftaya sinavda aciklaniyo.Bakin en az 5 soru var boyle donusde yapilmiyo mail attim sizce iptal mi olur?
-
@ezgifdn ilk defa böyle bir şey duyuyorum:)) neyse salıya az kaldı zaten.
-
@kilici Peki şöyle söylersem hatırlayacaksınız siz de , P >AC ise aşırı kar , P
-
@mrsfreedom ama o soruda parayı alanı soruyor secmlk yetki oda bunda malı alanı soruyrdu
-
@kilici P< AC durumunda zarardan bahsederiz . Gördüğünüz üzere kar zarar durumunda P ve AC den faydalanılır. Umarım anlaşılabilir olmuştur
-
@ezgifdn hocam demek istediğinizi anladım ama ben de diyorum ki normal karda yukarıda yazdığım değişkenler birbirine eşit olur ve hangi durumu incelersek inceleyelim bu gerçek değişmez. Çıkmış iktisat soruları çözdüyseniz eğer zaten dediğim gibi olduğunu göreceksiniz.
-
@kilici Evet siz de haklısınız. Tüm bu eşitlikleri vermemiş olsaydı şıklarda daha iyi olurdu .
-
@ezgifdn, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
@kilici P< AC durumunda zarardan bahsederiz . Gördüğünüz üzere kar zarar durumunda P ve AC den faydalanılır. Umarım anlaşılabilir olmuştur
100dolar borcu cins borcu olmuyor mu