TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. selsah
    S
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 0
    • Konu 0
    • İleti 27
    • En İyi 0
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

selsah

@selsah

0
    İtibar
    262
    Profil Görüntülemeleri
    27
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

selsah Takip etme Takip Et

selsah tarafından gönderilen son iletiler

• RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)

@ddguy yayımlama tarihi sayfamızda duyurulacak dedi ay sonuna büyük ihtimal sonuçlar acıklanır dedi

DİĞER içinde yayımlandı
      S
      selsah
    • RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)

@ddguy aradım

DİĞER içinde yayımlandı
      S
      selsah

@ddguy ay sonunda açıklanacak.

DİĞER içinde yayımlandı
      S
      selsah

@alexdelarge haklısınız. Uzatmaya gerek yok keşke yazmasaydım gece gece pişman oldum. Şansınız bol olsun iyi akşamlar.

DİĞER içinde yayımlandı
      S
      selsah

@zenginmemur adana daha öncede söyledim 62 puan civarı gelirse gelir Adana içinde cok zor zaten

DİĞER içinde yayımlandı
      S
      selsah

@bankaci size inandırmak zorunda değilim ben tartışmıyorum yada moral bozmuyorum arkadaşın iibf dışını elemesine sessiz kalamadım. 1 ayda çalıştım 40 net yaptım bu bir gercek!

DİĞER içinde yayımlandı
      S
      selsah

@alexdelarge @ddguy siz daha iyi bilirsiniz kolaymıydı zormuydu çünkü bu derslerin varlığını 2 ay önce öğrendim ilk defa bu derslerden sınava girdim. Sizin tecrübeniz daha cok ben sadece fikrimi söyledim çok basit demedim yapılabilirdi dedim. Herkesin emeğine sağlık

DİĞER içinde yayımlandı
      S
      selsah

@alexdelarge peki kardeş zordu!

DİĞER içinde yayımlandı
      S
      selsah

@ceska alt yapım yok fizik öğretmenliğini bitirdim hiç görmedim iktisata hiç bakamadm yetişmedi.bilmiyorum Allah yardım etti. Olur olmazmı bilemeyiz.

DİĞER içinde yayımlandı
      S
      selsah

@ceska Allah gönlüne göre versin kardeşim inşallah olur 🙏🏻

DİĞER içinde yayımlandı
      S
      selsah