HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@lewis en cok ona sasirdim istanbul demekki 65leri gorebilir
-
birileri fena trolledi ne açıklanması ya hayırdır. yatın uyuyun işsizlik koktu bura
-
Şuan bu sitede olup sonucunu gören var mı?Bana trol gibi geldi biraz
-
@lewis, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
46 alan 11 ingilizce 24 gkgy yapan birinin istanbul olmamış
O zaman benim bakmama gerek yok.Çünkü bende hemen hemen aynı netleri bekliyorum.
-
yok artık niye böyle bir şey yapsınlar ki yapıyorlarsa pes artık kendinize gelin o zaman kaç yaşında insanlarsınız
-
Saat 17 Gibi Sonuçları Net Bir Şekilde Görürüz Bence.
-
@lewis ama puanlama dogru yani alan 0.71 yetenek 1 ingilizce 0.25
-
@lewis, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
46 alan 11 ingilizce 24 gkgy yapan birinin istanbul olmamış
@ddguy Bunun resmini bende gördüm.Bu sonuçla olmadıysa
-
@kayseri6638 hata yaptık derler mi arkadaşlar :)) sunucuyu açık bırakmışlar birileri de çözmüş. bazı arkadaşlar link falan bakıyolar çözmüşler bu işi, onlar bulmuştur açığı
-
troll değil! sistemsel bir hata olabilir ancak görenler var net tanıdıgım. Hatta facebook gruplarda ekran görünteleri de mevcut.
-
Sitede sonuç kısmı yok bu bakanlar nereden baktı da gördü?
-
anlamadım bende birçok telefon geliyor şuan ama açıklamadık dediler bende tamam demek zorunda kaldım
-
bence açıklasınlar diye birileri ortalığı fena karıştırdı
-
osym sonuc sıstemı gıbı aynı datayı kullanıyorlarsa ve sistemde sonuçlar yüklü fakat, onay verilmediyse bu görülebilir daha sonra farkedilip kapatılmıştır(teori)
-
Sabrın sonu selamettir derler. Bizde sabrın sonu hep b.ka çıkıyo
-
Yalniz bu netlere gelmemesi daha ilginc
-
şuan facebookta kpss A grubunda 59,6071 ile giremez yazan arkadaşın sonucunu bende görüyorum
-
@kayseri6638 İstanbul'a mı girememiş 59 ile?
-
@kayseri6638 ozaman baraj esnememiş
-
Aynen İstanbul'a 59 ile giremeyenler varmış.