HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@raki hangi numarayı aradınız hocam
-
@raki hocam ne konuştun ik ile ne dediler ?
-
@bir-genç sonu 5171 olan
-
belki de ilerleyen saatlerde açıklarlar
-
bizde arayalım o zaman
-
@girift aynı şeyler çalışmalar devam ediyo vs
-
@ddguy aynen arkadasim.2016 girdik puanimiz iyiyiydi tercihtwn gittik oda yetmedi puanlar 1 yila dustu .valla hi bende biktim simdi de halkbank aciklandi deniliyo bakiyoz sistem hatali .bugun aciklnir mi mechul en azindan kazanamadiysak kpss calisirz mecburen .en azindan aciklanma tarihini adam gibi verin de boyle her gun bakmayalim dimi ama .
-
arkadaşlar sisteme çökmeyelim diye saat tarih vermiyor olabilirler bence her an açıklanabilir artık.
-
@raki bu saattdrn sonrası için bişi dediler mi ?
-
Arkadaslar arasak mi arkadasin verdigi numarayi hepimiz belki insafa gelirlerde bugune yetisir
-
Saat kaç oldu açıklanma ihtimali var mı dersiniz
-
her gün en az 4 kez arıyorum benimle birlikte binlerce kişi arıyor ama sonuç aynı. biz sormaktan yorulduk onlar cevaplamaktan yorulmadı
-
@girift demedilerr hocam klasik konuşma yaptı
-
Ben aradim caldi ama acmadilar
-
Açıklayacaklarını bildek ararızda... bu saatte çalıştıklarına göre onlarda uğraşıyor yani cidden.
-
Açıklanmaz bence yarın sabaha
-
Bence amerikadaki davadan sonra açıklıcaklar bu zamana kadar açıklanmadığına göre yarında açıklanmaz
-
@göçmeniibfli, içinde söyledi: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
Bence amerikadaki davadan sonra açıklıcaklar bu zamana kadar açıklanmadığına göre yarında açıklanmaz
Süper analiz hocam
-
Bir duyuru yapmak bu kadar mı zor. 5 kişi girmedi bu sınava 60 bin kişi girdi. Çıkın 4 ocak tarihinde açıklanacaktır bilginize deyiverin. TR'nin en köklü üniversitesi birde
-
Arkadaşlar yazılanları takip ediyorum ben 2014 te girmiştim sorular kaliteli idi ama bu sene kalitesiz bir sınavdı bana kalırsa baraj çoğu yerde 62-63 bandında olur ama Ankara ve İzmir yüksek kapatabilir. Ben Ankara yazdım bakalım hayırlısı