HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
10bin olacak bu gidişle
-
Bu nasıl bi sistem arkadaş ösym 2 milyon kişinin sinavini en fazla 10 gün icerisinde açıklayabiliyorken,Türkiyenin en köklü üniversitesi 65 bin kişinin sınavıni bir ayda açıklayamıyor.Bakın görün itiraz eden kimsenin itirazı mülakattan önce sonuçlanmayacak!
-
Ne yani itiraz edenleri eleyecekler mi
-
@mills dostum tebrikler mulakata hak kazanmisin.
-
Sürecin sonuna geldik dediler. Yarına yetiştirmeye çalışıyoruz bir ihtimal yarın açıklanabilir dediler. Bugün artık açıklanmayacak önümüzde ki haftaya da kalabilir. Burdan bunlar çıkıyor
-
@kayseri6638 Acaba kağıtları optik okuyucu yerine elle eski usul falan mı okuyorlar ilginç
-
@brsblbs siz onlara yetişdiniz mi ? delikli cevap anahtarı . işaretleme yerlerinin üzerine konurdu kırmızı tükenmez ile çizik atılırdı
-
Bugün de bitti şaka gibi
-
Rahatlar tabi umurlarinda mi
-
@giewsun Ucundan yetiştim lisede çoğu hocamız öyle yapardı o zaman lisede optik okuyucu nerdeee
-
Bu sonuçlara niye böyle coca cola'nın sırrı muamelesi yapıyorlar anlamıyorum. Uzman yardımcısı arkadaşımın İK'cı arkadaşı var, 19 Aralık için sorduğunda 19 Aralık olmaz yine eskisi gibi 1 ay civarı açıklanır demişti. O doğru çıktı ama şu an ona da birşey soyemiyomuş. Hayır nedir yani bu ketumlugun sebebi..
-
Bu hafta açıklanmazsa şaibe şüphesi var demektir .
-
kitapçıklara yapılanişlemlerden de puan verecekler heralde
-
@chai34 O şüphe ülkemizde her daim mevcut zaten
-
Bu kadar saçma bir süreç görmedim sağolsunlar en az 10 sınava girmiş kadar oldum
-
@mills 7 mülakata yetişmeyeceği icin oyle.
-
Zaten sorduğu sorulardan belli Augustos Bedr savaşının Türk Tarihi ile ne alakası vardı mesela bunlar hep normal ülkelerde sınav iptal sebebi ama bu ülkede her şey normalleştiriliyor
-
@chai34 Din Kültürü Ahlak Bilgisi kontenjanından o soru artık her sınavda şart
-
@brsblbs Din Kültürü diye bir kategori bildirmediler sınavdan önce Tarihimiz Türk tarihidir Arap tarihini Türk tarihi sorusunda soruyorlar sence bu normal mi ya da Roma tarihi farketmez bizim tarihimiz sorulmalı .
-
Bugünde açıklanmayacak herhalde iyice cocuk oyuncağına cevirdiler