HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@paisse yedek de kaça kadar geliyo hocam ne kadarin şansı var
-
@muaccelalacaklı ewet hocam ben paylastim facede. Bana oyle soylediler insallah aciklanir bugun
-
@paisse aralikta egitim basladi pardon
-
@ddguy vallahi sadece yedek yaziodu kacinci yedek old yazmiodu biz bekledik bekledik sonra sitede yedeklere ohtiyac kalmadi djye duyurdular
-
@yasar1234 hocam turizm işletmeciliği okumussunuz sanırım iş imkânları yokmu ki acaba bankaya bulasiyorsunuz.yanlış anlamayin 2. Bir üniversite okumayı düşünüyorum da o yüzden sordum
-
@bir-genç allah bize yardim etsin mayistaki guydan , yazin yapilan ziraat uzm yard ve servis gorevlisinden de mulakatlarda elendim . Ama kesinlikle elenmek yedege kalmaktan iyidir kendi adima bekleye bekleye moronlasmistim cunku
-
Otellerde calistim is imkani var yok degil. Belli bir yasa kadar sorun degil ama nisanlandim. Ve calisma saatleri cok sorunlu. Girisimci olalim dedik . Alacatida otel actim e oda sansima darbeydi falan sikiniya dusunce. Babamda bankadan enekli sartlarini bildigim icin hazirlandim bu yonde terclh kullandim.
-
@paisse hocam sizce elenme sebepleriniz referans kaynakli miydi yoksa mülakat anındaki cevaplardan kaynaklimiydi
-
@paisse amin hocam vardır bi hayır ne diyelim hatırlarsınız biz 20 küsür kişi yedekleri temsilen Ankara’ya gitmiştik bomba patladı o gün Ankara da halkbank için nelere göğüs germişiz bu dA son uğraş 21 ay bekledikten sonra açıklama yaptılar dile kolay
-
@yasar1234 teşekkür ederim bilgilendirme için turizm isleyme mezunu için bu sinavdan geçerseniz şayet gerçekten tebrik ederim kaç doğru bekliyorsunhz
-
@ahmetşen referansım yok mulaktlarimda kotu geçmemişti ama ben inaniyorum ki bigun olucagina cunku referansi olmayann ama eninde sonunda elene elene bisekilde pes etmeyip kazanan arkadaslarim var zaten inandigim icinde calismaya devam:)
-
@ahmetşen Otellerde calistim is imkani var yok degil. Belli bir yasa kadar sorun degil ama nisanlandim. Ve calisma saatleri cok sorunlu. Girisimci olalim dedik . Alacatida otel actim e oda sansima darbeydi falan sikiniya dusunce. Babamda bankadan enekli sartlarini bildigim icin hazirlandim bu yonde terclh kullandim.
-
@paisse hocam kendini hic bir zman suclama mülakat demek devamini biliyosun.
-
@bir-genç evet yanilmiosam 2016 subat ta almicaz diye dyurdular hatta hala sitede var . Haklisin onumuze bakmak lazim bigun kazaniriz insallah hepimiz emek veriyoruz
-
@ahmetşen benim sinavim bekledigimden iyi gectl bakalım hayirlisi artik.
-
Cenk tosun bile açıklandı sen sınavı açıklamadın be halkbank....
-
@yasar1234 aynen hocam hepimiz hakkında en hayırlısı neyse o olur insallah
-
@yasar1234 hangi numarayı aradınız?
-
@ahmetşen birde hocam bizim bolumde muhasebe, hukuk, ve ekonomi derslerini 4 yil boyunca gormustuk. Tabi sizler kadar ayrintili degil ama sinavda cikan sorulari genel hatlariyla hepsini gorduk. Onada guvendim acikcasi.
-
@ahmetşen birde hocam bizim bolumde muhasebe, hukuk, ve ekonomi derslerini 4 yil boyunca gormustuk. Tabi sizler kadar ayrintili degil ama sinavda cikan sorulari genel hatlariyla hepsini gorduk. Onada guvendim acikcasi.