HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)
-
@ahmetşen bunalımda olacak bir şey yok. beterin beteri var buna da şükür
-
@busus niye inanmayalim bir insan niye paylasirki sonuc belgesini kazanmadigi halde birde gecen sene ayni olay yasanmisken insalah gercek olmaz tabi
-
@bgtr al benden de izmir! sınav yerinde kpss kalabalığını görünce bir ferahlama...
-
@zenginmemur geçen yıl sabah saatlerinde açıklanan sonuçlara,yarım saat sonra ulaşılamaz olmuştu,ertesi gün akşama doğru açıkladılar,tüm forumlardan takip ettiğim kadarıyla 200e yakın kişinin sonuçları değişti,yanlış ve doğru sayısı hatta boş sayıları bile değişti,kaldı ki boş soru bırakmadığına dair itiraz edenlere hiçbir şekilde geri dönüş sağlanmadı. umarız bu sınav daha adil şekilde sonuçlanır,yüzde yüzlük bir şeffaflık zaten bekleyemeyiz,adaylara sınav günü soru kitapçığında bunun mesajını zaten verdiler
-
@zenginmemur o anlamda değil sonradan değişir diye dedim
-
Arkadaslar aciklandi mi?
-
@kamuguy Hayır
-
@kamuguy sence açıklanmış olsa bu sayfa bu kadar pasif olurmuydu?
-
@ahmetşen hocam yeni baktim en son sayfayi okudugum icin. Sanirim halk bank unuttu bizi .
-
Insanı zorla tukenmislik sendromuna sokacaklar.Allah korusun
-
@kamuguy valla hocam artik can sıkmaya başladılar
-
Gecen yili baz alirsak bir aydan fazla surmus aciklanmasi 10Ocaktan sonra nasil dayancagiz bn simdiden bittim
-
0212 440 00 00nolu numarayı aradım dahili 10783 acıyor ancak dünkü durumu anlattım bileğimiz yok diyor ilgili birime aktardı cevap vermıyor
-
Bayram falan görmeden bir yere atansak bari
-
2014 tekilerin göreve başlaması ne kadar sürdü. Bilgisi olan var mi
-
Öğleden sonra arayan oldu mu?
-
Arkadaslae insan kaynaklariyla gorustum. Listeleri duzenliyoruz. Artik surecin sonuna geldik. Kisa surede aciklayacagiz dediler. Vende en gec yarin oyleyse dedim. Agzimdan gun cikmasin ama artik bir is kalmadi yapicak dedi. Bence bugun dahi aciklanabilir gibimi geldi adamin konusmasi o yondeydi
Facebookta biri paylaşmış
-
Arayan arkadaşlardan dünkü sonuçlarla ilgili soru soran var mı? Doğruluğu yanlışlığı, değişip değişmeyeceği?
-
@prsnll-adayı-52 kasimda mulakatlar açıklandı aealomta egitimleri basladi ocakta is basi yaptilar bende yedekteydim almadilar
-
@paisse vay bende o malum yedeklerdendim