TercihiniYap Forum
    • Kayıt Ol
    • Giriş
    • Arama
    • Kamu Rehber
    • Kategoriler
    • Okunmamış
    • Güncel
    • Popüler
    • Kullanıcılar
    • Gruplar
    1. Ana Sayfa
    2. bgtr
    B
    • Takip Edilenler 0
    • Takipçiler 1
    • Konu 0
    • İleti 23
    • En İyi 2
    • Tartışmalı 0
    • Gruplar 0

bgtr

@bgtr

2
    İtibar
    570
    Profil Görüntülemeleri
    23
    Takipçiler
    0
    Takip Edilenler
    Katılım Tarihi: Son Çevrimiçi Zamanı:

bgtr Takip etme Takip Et

bgtr tarafından gönderilen en iyi iletiler

• RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)

40-45 alan, 30-33 gk gy, 12-15 civari da ingilizce bekliyorum. Ankara icin girdim sinava, son ana kadar Istanbuldu tercihim son anda Ankaraya cevirdim. Istanbul secmis olsam icim rahat olacakti sanki 😕 ankara bu kez 70i gorme be 🙂 yarin aciklanacak diye dusunuyorum hadi hayirlisi.

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      bgtr
    • RE: HALKBANK Servis Görevlisi Alım İlanı 2017 (Sadece Servis Görevlisi Sınavı)

üniversite yayınlıyorsa mesai saati içinde beklentisi yersiz olmaz mı? yani akşamda açıklanabilir?

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      bgtr

bgtr tarafından gönderilen son iletiler

tam olarak aynı şeyi yaşadım, tahminimden cok cok fazla yanlış geldi gk gy kısmında ve alanda boşum yok 1 boş görünüyor. durumu belirtip itiraz şeysini doldurdum ben 🙂 @okahraman07

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      bgtr

@marjinalfaydali 40 kisi de olsa alim yaptı ya bu yaz 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      bgtr

@ahmetşen evvel zamanlar YDS de bu şekil işaretlenmiş ve 25 almıştım 😄

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      bgtr

@huzurİSLMde yarışmaya Ankara için katılıyorum dhdjfk benim için baraja yakın olmak bile ütopik.. niye kasiyorsam 😄

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      bgtr

@adam-smith hayırlısı olsun: )

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      bgtr

@huzurİSLMde 🙂 gönül ister ki düşsünn

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      bgtr

@zenginmemur kişilerin planlarında değişiklik olması fiyasko olur. Ama mülakata girebilir ya da giremez durumlari değişebilir dünkü sonuçlardaki

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      bgtr

@nikola-tersla maalesef kültürsüz ilan etti bizi iü 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      bgtr

@nikola-tersla o halde iyi bi sonuç bekliyorsunuz 🙂

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      bgtr

@zenginmemur yarı yarıya şartı alan içinde var sonuçta insanlar ingiliceelri iyi olsa bile alanlarına guvenmedikleri için de servis yazmis olabilirler.

DİĞER içinde yayımlandı
      B
      bgtr